2015. július 9., csütörtök

2. Évad 11. Fejezet: Boldogság vagy boldogtalanság?

MiHi szemszögéből:

Lassan nyílt ki a szemem. Amint teljesen nyitva volt a szemembe világított a reggeli napfény. Vissza csuktam a szemem és erőt vettem magamon. Nehezen, de fel ültem. Ismét kinyitottam a szemem és körbenéztem. A tegnapi ruhák szanaszét a szobában. Lelógattam a lábam az ágyról és a vékony takarót magamra tekerve álltam fel. Hol van JungKook? Mezit láb indultam ki a nappaliba, amikor szembe jött velem JungKook. Megtalálta a fürdőben a plusz köntöst.
- Jó reggelt. - lépett hozzám. Felemelte a fejem a kezével és megcsókolt. Hevesen kezdett verni a szívem. A csók mindet eszembe juttatott tegnap estéről.Az érintését amit még mindig érzek a testemen. Remélem, hogy ő is ugyan így érez és most ő is majd meghal, ha csak vissza emlékszik.
- Neked is... - támasztottam a homlokának a fejem.
Éreztem, hogy a vizes haja az egész homlokomat eláztatja, majd a víz csepp végig folyik az arcomon. Gyorsan észbe kaptam. Bingo haza fog jönni! - JungKook. Menned kell... - motyogtam.
- Miért? - fogta meg a kezem.
- Bingo... Haza fog jönni és vele lesz Jun is! El kell menned.
- És mi van ha meglátnak? - nézett a szemembe és felemelte a fejét. - Olyan nagy baj lenne?
- N-Nem... De kérlek JungKook. - csuktam be a szemem.
- Rendben. Elmegyek, de ígérd meg, hogy amint lehet újra az enyém leszel... - törölte meg az arcom. Megállította a vízcsepp útját ami már az államon tartott.
- Megígérem. - nyitottam ki a szemem és az arcára tettem a kezem. - Mit mondasz, majd a fiúknak? - kérdeztem.
- Még nem tudom... Valamit ki kel találnom. - harapott az alsó ajkára. - Legalább most van egy közös titkunk. - mosolyodott el.
A kezét a derekamra tette és ismét megcsókolt. A vállába kapaszkodva nyaltuk egymást. Istenem... Hogy fogom ezt az egészet megmondani Hwonak? Hogy fogok a szemébe nézni? Mi lesz, ha álmomban olyat mondok, majd amivel leleplezem magam? Bántani fogja JungKookot? Bántani fog... engem...?
- Bocs, hogy nem vártalak meg a zuhanyzással. - teljesen elmerültem a bűntudatban úszó szemében.
- Semmi baj... - mosolyogtam. A telefonom csörögni kezdett a szobámban. Bementem érte a nyomomban JungKookkal. Bingo.
- Szia. - vettem fel.
Szia... Hallod... Ömm... Beszéltem Shyoval. Azt mondta nem megy haza. Szóval... Hoznál nekem ruhát a próbára? 
- Alsó neműt is?
Igen... Előre köszi...
- Igazán nincs mit! A próbán találkozunk! Szia.
Szia. 
Letettem a telefont és Kooki felé fordultam aki várta, hogy elmondjam neki kivel beszéltem.
- Tegnap nagyon lemelegedtél. - pusziltam arcon. - Lehet újra zuhanyoznod kellene, hogy minden izzadság lejöjjön... - kezdtem a nyakát csókolgatni.
- I... Igen... Igazad van... - sóhajtott. - Újra elmegyek fürdeni... - egy mozdulattal engedte ki a kötést és a földre esett a takaró. - De te is jössz most.
- Még szép... - kezdtem kikötni a köntöst.

~~~

- Kérsz valamit enni? - kotorásztam a hűtőben. Kicsit fáztam mert csak egy bugyi volt rajtam melltartóval és pólóval. 
- Mi van? - lépett hozzám Kooki és a hátamra tette a kezét. - Tudod mit? - nyúlt be mellettem és kivette a csirke mellet. - Csinálok neked kaját. 
- Tudsz főzni is? - tettem keresztbe a karom. 
- Jin sokat segített. Azt mondta, ha megtanulok főzni elvonhatom a figyelmemet minden másról. - tette la pultra. - Nem mondom, hogy mester szakács vagyok, de egész ügyes vagyok. - fordult felém. 
Elmosolyodtam. Adtam neki egy serpenyőt és megmondtam mi hol van, majd fel ültem a gáz mellé a pultra és onnan néztem mit csinál. Tényleg nagyon ügyes! Először a húst sütötte meg, majd a zöldségeket. 
- Segítesz a tésztában? - nézett rám. 
- Persze! 
Elő vettem egy lábast és engedtem bele vizet. Meggyújtottam a gázt, majd rá tettem a lábast. Kerestem tésztát és megvártam még fel forr a víz, majd bele tettem. 
- Ha kész mit csináljak? - néztem rá. 
- Semmi. - mosolygott. - Esetleg elő vehetnél még egy serpenyőt a tésztának. 
Bólintottam és elő vettem. Oda adtam neki és a konyhába mentem az asztalhoz. Lepakoltam és elkezdtem teríteni. Kitettem két tányért, két poharat. Pálcika helyett, most villákat tettem a tányérok mellé. Leültem és vártam. Lassan Kooki mindent az asztalra tett és szedett nekem. Nagyon jól nézett ki a kaja! Alig bírtam kivárni, hogy ehessek. 
- Jó étvágyat. - mosolyogtam. 
- Jó étvágyat. 
Ahogy bele kóstoltam az ízlelő bimbóim táncot kezdtek járni a számban. Nagyon jó! 
- Nagyon ügyes vagyok JungKook! - folytattam az evést. - Legközelebb sült halat kérek, marhahússal.
- Csinálnék én neked három fogásos kaját is, de csak ezt tudom csinálni. - nevetett.
Én is nevetni kezdtem. Befejeztük a kaját, majd közösen elmosogattunk. Sokkal boldogabb vagyok, ha JungKookkal vagyok. Megtöröltem a kezem, még ő elmosta az utolsó serpenyőt. Hallottam, hogy csörögni kezd valaki telefonja. Csak Kookié lehet. Megkerestem és megnéztem ki hívja.
- Ki az? - kiabált JungKook a nappaliba.
- Suga. - válaszoltam. - Fel vegyem?
- Ha tényleg ő az akkor igen.
Elhúztam a zöld gombot és a fülemhez emeltem a telefonját.
Szia! Hol vagy? Egész este nem voltál itthon? 
- Szia. - köszöntem.
MiHi? Miért van nálad JungKook telefonja? 
Nem tudtam válaszolni, mert Kooki azonnal kivette a kezemből és a saját füléhez emelte.
- Ugye egyedül vagy? - beszélt bele. - Rendben... Megnyugodtam. - mosolyodott el és egy megkönnyebbült sóhaj hagyta el a száját. - Ha kérdezik hol voltam mond, hogy eljöttek a szüleim és náluk voltam. - hallottam, hogy Suga mond valamit, de hogy mit azt nem tudom. - Na majd megyek. Szia. - letette a telefont és rám nézett. - Suga beszélni fog velünk. - sóhajtott és leült a kanapéra.
- Ohh... - ültem le mellé. - Hány óra van?
- Fél tíz lesz. - húzott magához. - Tízre a próbára kell mennünk.
- Tudom. - döntöttem a vállára a fejem.
Egy jó darabig pihentettem a fejem a vállán, majd sajnos mennie kellett. Felöltözött és elment. Könnyes búcsút vettünk egymástól. Kétszer feküdtem, le JungKookal. Kétszer csaltam meg Hwot és nem ez volt az utolsó.

JungKook szemszögéből:

Soha nem csináltam ilyet. Soha nem feküdtem le olyan lánnyal aki mással jár. Lehet szörnyen hangzik, de élveztem. Annyira jó volt MiHivel lenne! Kár, hogy próba van.
Ahogy felértem a lakáshoz. Nagy levegőt vettem és megigazítottam a ruhám. Benyitottam és próbáltam minél hamarabb a szobámba menni, de az ajtómnál mindenki elém állt.
- Hol voltál?! - kérdezte Jin. - Aggódtunk miattad!
- A szüleimnél! - nevettem. - Nyugi van! Jól vagyok. Itt voltak és velük töltöttem az estét.
- Tényleg? - vonta fel a szemöldökét V. - Nem hazudsz?
- Dehogy hazudok TaeHyung! - néztem rá mérgesen. - A szüleimmel voltam!
- Oké, oké! - nevetett Jimin is. - Öltözz át mert mennünk kell!
A szobámba rohantam és gyorsan átöltöztem. Az istenit MiHi! Hogy képes valaki így kiszínvi valaki nyakát!? Ez csak akkor történhetett amikor indultam haza. Szerencse nem látszik annyira, ha póló van rajtam. Szerencse... Végig simítottam a kezem a piros szíváson és elmosolyodtam. Annyira... jó, hogy lefeküdtünk. Csak még egyszer hagy lássam a meztelen testét! Le kell magam állítanom! Uralkodnom kell magamon! Nem lenne jó, ha meglátnám MiHi és azonnal fel állna. Amint kész voltam a kilincsre tettem a kezem és hatalmasat nyeltem. Kiléptem és a nappaliba mentem. megláttak a többiek és fel tápászkodtak. Elindultunk a próbára. Szép lassan megérkeztünk reménykedtem, hogy MiHi már ide ért, de nem. Fura módon amikor Jimin meglátta Shyot azonnal a lányok öltözőjébe mentünk.
- Sziasztok! - köszöntünk.
- Sziasztok! - köszöntek vissza.
Hwora néztem aki rám se nézett, a vécé ajtaját bámulta. Helyet foglaltak a többiek, de én állva maradtam. Pár pillanat múlva nyílt a vécé ajtaja. Bingo lépett ki rajta és követte őt MiHi. Direkt csinálja! A haja kiengedve lógott. Ki volt szempilla spirálozva a szeme és halvány rózsaszín rúzs volt a száján. Egy hosszú ujjú szűk fehér has póló volt rajta és egy nagyon, nagyon rövid fekete farmer, egy fekete magassarkú cipővel. Rám nézett és elmosolyodott.
- Sziasztok. - köszönt és a hátam mögé tette a kezét. - Most jöttetek?
- Igen! - válaszolt neki Suga.
Beszélgettünk a lányokkal, majd jött a próba. Nagyából négy órán át próbáltunk mindannyian. Fáradtan mentünk be a lányok öltözőjébe. Igaz most már a GOT7 is jött velünk. Ahogy észrevettem MiHi ujján újra ott volt a gyűrű. A látszatot fent kell tartani. Ültem és bámultam ki a fejemből.
- És mit csináltál este JungKook? - tette a nyakamba a karját Hwo.
A számra haraptam és nagyot nyeltem. Lassan rá néztem és elmosolyodtam. Láttam, hogy MiHi azonnal ránk néz.
- Semmi érdekeset. - válaszoltam a kérdésére. - A szüleimnél voltam.
- Értem. - állt fel mellőlem. - Mond csak JeongGuk... - fordult felém és a hajába túrt. - MiHi tanított gitározni?
- I-Igen. - bólintottam,
- És mást nem gyakoroltatok? - nézett MiHire.
Mi van ezzel a sráccal?! MiHi... Elmondta neki?! Elmondta neki, hogy... lefeküdtünk...?
- Mit akarsz ezzel Hwo? - állt elé MiHi. - Már megint paranoiás vagy! Csak gitároztunk! Ennyi! Aztán elment a szüleihez. - emelte fel az állát MiHi.
- Paranoia... - hajtotta le a fejét Hwo. - Tudom, hogy lefeküdtetek...
- Nem vagy normális! - álltam fel. - Mit nem értesz azon, hogy nem is voltam ott éjszaka?!
MiHi rám nézett. Megrázta a fejét. Mit akar most tenni?
- Nem. Feküdtünk. Le. - szótagolta el neki.
- Akkor... - nézett fel rá. - Miért mondta neked JungKook, hogy szakíts velem...? - suttogta el. - Hallotam mindent! Hallottam, hogy JungKook hányszor ment el! Mindent hallottam...
MiHi arca hófehér lett. Hátrébb lépett és pislogás nélkül figyelte Hwot aki csak fel emelte a kezét, majd a hajába túrt és hátat fordított a lánynak. A szájára harapott és hatalmasat nyelt. A bent össze gyűlt levegőt pedig egyszerre engedte ki. Csend lett. Mindenki az eseményeket figyelte. Hogy tudhatta meg? Mi az, hogy hallotta, hogy én... elélvezek...?
- Hwo... - motyogta MiHi.
- Kurvára lefeküdtetek! - fordult felé. - Kurvára megígérted, hogy kerülöd őt! Nem hagytalak el amikor elmondtad, hogy terhes voltál JungKook vagy BamBam kibaszott babájával!
Kikerekedett a szemem. Terhes..?! MiHi terhes lehetett... tőlem? 

13 megjegyzés:

  1. Szia nagyon de nagyon jo varom a folytatast:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszett! :D Sietek a következővel. :)

      Törlés
  2. Szia nagyon de nagyon jo varom a folytatast:))

    VálaszTörlés
  3. Szia 2 nap alatt végig olvastam ezt a blogot és addig olvastam ameddig ki nem eset a szemem. Nagyon imádom ezt a blogot és most, hogy látom nem ez a befejezés alig bírok magammal, kérlek mihamarabb hozd a folytatást. Nagyon várom.:) Ne hagyd abba az írást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik! És nagyon köszönöm, hogy olvasod! :D Nem fogom abba hagyni az írást akkor se ha levágják az ujjaim. Szóval nem kell félni :) Már csak egy szemszög kell és készen is van a következő rész :D

      Törlés
  4. Jujjj nagyoon jóóóó!!! Siess a folytatással!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Örülök, hogy tetszett! Sietek! :D

      Törlés
  5. Mikor lesz a következő rész ?

    VálaszTörlés
  6. Már nagyon várom, hogy olvassam a következő részt .

    VálaszTörlés