2015. július 5., vasárnap

2. Évad 10. Fejezet: Le a gyűrűvel (+18)

MiHi szemszögéből:

Körülöttem mindenki készülődött, még én a nappaliban ültem és aszalt gyümölcsöt ettem miközben a tévében lévő romantikus sorozatot bámultam. Bingo ki-be rohangált a szobájából. Remélem jól sikerül nekik a randi. Hallottam a csengő hangját. Letettem az ölemből a zacskót és az ajtóhoz mentem.
- Szia. - mosolygott JungKook.
- Ohh! Szia. - engedtem beljebb. - Már ennyi az idő?
- Igen... állt meg az elő szobában.
- Csak vedd le a cipőd és gyere beljebb. - nevettem.
Ledobta a cipőjét és a nagyszobába mentünk. Leültünk a kanapéra és megkínáltam a aszalt gyümölccsel. Néztük a tévét.
- Ez a kedvenc sorozatom! - csattant fel és törökülésbe húzta a lábát.
- Neked is? - néztem. - Annyira jó! Imádom, hogy szeretik egymást, de nem vallják be egymásnak.
- Pedig ha elmondanák egymásnak sokkal könnyebb lenne nekik és végre boldogak lehetnének.
- Ja... - tettem a számba egy aszalt banán karikát.
- MiHi! - ordított Bingo és kirohant a nappaliba. - Mindjárt jön Jun! Nem tudom mi legyen a hajammal! Segíts! - ült le közém és JungKook közé.
Nem csináltam semmi mást a hajával, csak kiengedtem.
- Szerintem pont jó így! - mosolyogtam. Megszólalt a csengő. - Menj érezd jól magad.
- Meglesz MiHi. - állt fel és elhagyta a lakást.
Lassan Shyo is elment és ketten maradtunk Kookival. Kérdezte, hogy honnan van a gyűrűm. Amikor elmondtam neki kicsit szomorú volt. Megnéztük a sorozatot, majd a szobámba mentünk. Bementünk a szobámba és helyet foglaltam az ágyam végében. A kezembe vettem a gitárom és Kookira néztem aki az íróasztalom székét húzta oda hozzám. Megmutattam mi, hogy van és ő csak bólogatott. Elmondtam a húrok nevét és azt hogy hogyan kell őket lenyomni. Oda adtam neki és nagyon szerencsétlen volt. Nevettem rajta, majd kitaláltam valamit.
- Ülj le! - másztam hátrébb az ágyon.
Leült elém. Közelebb ültem hozzá és az egyik lábam mellé raktam, a másikat magam alá húztam. Lefogtam a húrokat és rá néztem, majd megpengette. Mindig más-más húrokat fogtam le és ő folyamatosan pengette. Egy idő után rájött, hogy melyik dalt gitározzuk. Együtt énekeltük az I Need Ut. Az egész dalt végig énekeltük és gitároztuk, majd félre tettem a gitárt és leült velem szembe, vissza a székre.
- Fantasztikusan gitározol. - mosolygott.
- Csak gitározok. - vontam vállat az arcomon egy halvány mosollyal.
- Akkor is nagyon jól játszol. - motyogta. - Egyszer szeretnék én is így játszani. A zongora már megy, szerintem ez könnyebb.
- Sokkal könnyebb. - mosolyogtam. - Viszont akkor most te taníts meg beatboxolni!
- Én se tudok jól! - nevetett.
- Kérlek! - fogtam meg a kezét. - Tudod, hogy nagyon gyorsan tanulok!
- Rendben, de ha leköpsz nagyon meg bánod.
- Értettem! - emeltem a homlokomhoz a kezem.
 Mutatta, hogy mit kell csinálni és én utánoztam. Először egész könnyű volt, majd kezdett nehezebb lenni. A következő igazán nehéznek bizonyult, mert nevetni kezdett amikor csináltam, majd megtörölte az arcát.
- Mi az? - kérdeztem nevetés közben.
- Egyáltalán nem olyan volt mint amit én csináltam! És leköptél!
Mellém ült és elkezdte a kezemet lefogni és ő is köpködni kezdett. Egy ideig ez ment. Nevetgéltünk, majd a szemébe néztem. A barna szemei csak úgy vonzották a tekintetem. Elengedte a csuklom és abba hagyta a köpködést és a nevetést. Csak néztünk egymás szemébe és egyre közelebb kerültem hozzá.
A fejem jobbra dőlt és egymáshoz ért a szánk. Elcsattant egy csók. Gyengéden a számra harapott. Távolabb hajoltam tőle és elmosolyodtam. Tudom, hogy most szörnyű dolgot csinálok, de... de szeretem JungKookot.
- Ha ezt Hwo megtudja... - motyogta, de nem tudta befejezni a mondatott, mert megcsókoltam. Rám mászott és a át karoltam a nyakát. Az egyik keze a fejem mellett a másik az arcomon pihent. A szabad kezemmel a pólóját kezdtem felfelé rángatni.
- Várj! - szólt rám és elvette az arcomról a kezét. Megfogta a kezem ami a pólója alá vándorolt. Az oldalára dőlt és megnézte a kezemet amin a gyűrűm volt. Lehúzta az ujjamról és az éjjeli szekrényre tette. - Bocsi. Zavart.
- Nem baj... - hajtottam hátra a fejem. - Ha már ott vagy kapcsold le a lámpát.
Fel állt és lekapcsolta a szoba lámpáját, majd a kis éjjeli szekrény mellett álló lámpát kapcsolta fel és fél homályra állította. A sötétítő függöny nem volt behúzva. Még Kooki vissza ért hozzám addig kifele bámultam az ablakon. Nagyon szép ilyenkor a város. Az a rengeteg szín amit a lámpák adnak. Gyönyörű! De vajon én jól cselekedek? Hwo a pasim és én most éppen félre lépni készülök az ex pasimmal. A gondolataimba JungKook csókja zavart bele. Azonnal viszonyoztam a csókot. Ledobta a pólóját és a nyakamat kezdte csókolgatni. Az érdes nyelvével végig nyalta a nyakam. Nagyot sóhajtottam amikor újra a nyakamra tapadt. A bal keze a vállamat kezdte simogatni és a nyakánál az anyagnak a pólómba nyúlt. A kezét a melltartómba tette és a mellemre markolt. Ismét sóhajtottam, majd nyögni kezdtem amikor masszírozni kezdete a nőiességem egyik részét. A nyelve az egész nyakamat össze nyálazta. Rég éreztem ilyet.
- Gy-Gyakoroltál? - kérdeztem és becsuktam a szemem.
- Nem... - motyogta két nyak szívás között. - Mióta elmentél senkivel nem voltam...
Igaz is... Már mondta nekem. Nem szabad eldobnom JungKookot. Nincs még egy olyan fiú aki képes lenne két évet várni egy lányra. Elhajolt tőlem és rá néztem. Eddig nem is vettem észre, hogy nagyon izmos lett. Nem nagyon... Csak olyan dögösen izmos. Felültem és levettem rólam a pólóm. Megcsókolt és a hátamra simított, majd elkezdte kikapcsolni a melltartóm. Amint meg volt vissza fektetett a hátamra, de ő ülő helyzetbe maradt és a fedetlen mellemet nézte.
- Mi az? - kérdeztem.
- Sokkal nagyobbak a melleid... - motyogta vörös arccal. - De sokkal puhább... - hajolt a mellemhez és megnyalta. A párnába markoltam és becsuktam a szemem.
- JungKookh... motyogtam és a másik oldalára döntöttem a fejem. - Nagyon... Jóh...
Ívbe görbült a hátam és egyre inkább nyögtem. Elolvadok. Ha ez így megy tovább feladom. Össze szedtem magam és felé kerekedtem. Elmosolyodtam ahogy az arcát néztem. A szemei éppen, hogy nyitva vannak. Nagyon kíván. Megnyaltam a szám és nyakára tapadtam. A kezemmel a mellbimbóját kezdtem cirógatni.
- Abba ne merd hagyni! - nyögte el.
Csak reménykedek, hogy Bingo elment Junhoz, Shyo pedig a szüleihez. Szörnyen érezném magam, ha mind ezt hallanák. Így is elég nagy kő lesz a szívemen. A kulcscsontját nyaltam meg és egyre lentebb haladtam a felső testén. Az ujjai végig siklottak az oldalamon. Amint elértem a nadrágja szélét felemelkedtem róla és kicipzároztam a farmerjét. Lerántottam róla és tudomást vettem róla, hogy nem csak az izmai nőttek. Az alsójában alig fért el farka. Vissza másztam rá és a füléhez hajoltam. Megnyaltam a fülcimpáját, majd bele is haraptam. A kezemmel a férfiasságára simítottam.
- Mi az isten van a nadrágodban?! - néztem a szemébe. - Mintha tégla lenne!
- Két év van benne! - nyögte fel.
Még mindig tapasztalatlan? Csak én voltam az akivel lefeküdt. Folytatta a nyaka csókolgatását és közben a kezemmel dolgoztam. Könnyedén nyúltam bele a boxerébe és ismét rá szorítottam. Hatalmasat nyögött. Minden izma megfeszült. Éreztem, hogy teljesen hozzám simul amikor ívbe görbült a háta.
- Még... Még... - dadogta, de nem sikerült kimondania. - Fenébe...
Ellökött magától és fel ült. A hajába túrt. Nem értem most mi baja. Csak néztem rá ledöbbenve.
- Valami rosszat csináltam? - pislogtam.
- Igen... - nézett rám, majd a nadrágjára.
- Azt ne mond, hogy. - kezdtem nevetni. - Ilyen hamar?
- Nagyon... Áh! - ledobta az alsóját és rám vetette magát. - Vegyük úgy, hogy nem történt meg. - simított az arcomra.
- Nem gondoltam, hogy ilyen hamar eléred a csúcsod. - mosolyogtam gúnyosan. - Ha legközelebb hallani akarom ahogy elmész... - csókoltam meg.
Nem mondott semmit csak megint  az arcomra tette a kezét és hevesen kezdtünk csókolózni. Lehunytam a szemem és élveztem az egész helyzetet. Hosszas nyárcsere után ő ismét a mellemet kezdte nyalogatni. A fogai segítségével tovább izgatta a bimbómat. Elhagyva a dobjaimat a hasamat puszilgatta. Könnyen vette le rólam a rövid nadrágot és a pólóm után dobta. Végig simította a kezét a combom belső felén.
- Akarlak... - néztem rá.
- Tudom... - húzta végig a kezét az alsó részemen.
Igaz, hogy még rajtam van a bugyim, de így is nagyon jó érzés. Behunytam a szemem és élveztem, hogy kényeztet. Észre se vettem, hogy levette az utolsó ruhadarabomat. Kinyílt a szemem, de ő csak rám nézett.
- Miére... vársz? - kérdeztem vörös arccal.
- Óvszer? - kérdezte.
- Nem kell... - emeltem meg a csípőm így találkoztak a szerveink. - Fogamzás gátló tablettát szedek.
- Ja... Mióta? - vonta fel a szemöldögét.
- Most komolyan beszélgetni akarsz ilyenkor? - nevettem. - Már egy éve.
- Akkor most teljesen kiélvezhetem az egész helyzetet... - csókolt meg és felhúzta a lábam.
A csók közben hatolt belém. A csókba nyögtem. Nem az a sablon szex mint Hwoval. Annyira... Annyira jó! Teljesen belém hatolt.
- Gyorsan vagy lassan? - lihegett Kooki a fülembe.
- Rád bízom magam... - sóhajtottam zárt szemmel. - Azt csinálsz velem amit akarsz...
Amint kimondtam lassan kezdett bennem mozogni. A mozgás lassú volt, de nagyokat lökött rajtam. Megtámaszkodott a kezével a fejem mellett és a csípőjét billegette előre hátra. Kinyitottam a szemem és pont a szemébe néztem.
- Mond ki a nevem... - utasítottam.
- MiHi... - hajolt a nyakamba.
Csak mozgott bennem egészen addig ameddig meg nem találta bennem "azt" a pontot.
- Otth! - nyögtem fel és ívbe görbült a hátam. - Újra... - karoltam a nyakába.
Egymás után lökte meg mindig ugyan azt a pontot. A derekam is megemelkedett. Még mindig messze van, hogy elélvezzek. A nyögései egyre hangosabbak lettek.
- Nemh... bírom... - lihegett.
- Ne! - állítottam meg. - Várj egy kicsit. - lihegtem én is. - Nehogy azelőtt elmenj mielőtt én!
Megállt és össze szedte a gondolatait. Pár perc pihenő után újult erővel kezdett megint bennem dolgozni. Már én is a célvonalba értem. Végig futott az érzés az egész testemen.
- JungKook! - vonyítottam a nevét amikor elélveztem.
- Istenem! - ment el ő is. Teljesen rám nehezedett.
- Már is...? - suttogtam.
- Hogy bírnám ezt ki ha ilyen szűk vagy? - fordult le rólam. - Ezt még gyakorolnom kell... - lihegett és átkarolt.
- Ha lehet egy kérésem rajtam... - fordultam felé. Az arcára simítottam és teljesen nedves volt az izzadságtól. A hajába markoltam és megcsókoltam. Egy mozdulattal takart be minket. Elengedtem a haját és a sajátom a fülem mögé tűrtem. Hogy nehogy vissza essen az arcomra a hajamba markolt. Az arcára tettem a kezem.
- Holnap... - mondtam két csók között. - Nem fogom kibírni a színpadi próbán...
- Szakíts Hwoval. - dobta be az ötletét. Közben végig a szemembe nézett és ahol ért simogatott.
- JungKook... - motyogtam és a mellkasát kezdtem bámulni.
- Miért feküdtél le velem, ha még mindig szereted Hwot? - kérdezte és megállt a keze a derekamon.
- N-Nem tudom... - másztam tőle távolabb.
- Tudod mit? - húzott vissza és a mellkasára tettem a fejem. - Most ez nem érdekel. - puszilt arcon.
Nem mondtam semmit csak lehunytam a szemem. Kicsit oldalra kúszott, majd hallottam, hogy lekapcsolja a kis lámpát. Sóhajtottam.
- Szeretlek... - suttogta.
Nem tudtam mit mondani. Csak feküdtem és meg sem moccantam.

Shyo szemszögéből:

Magukra hagytam JungKookot és MiHit. Semmi kedvem szülinapra menni, de lehet ez nagypapám utolsó szülinapja. De félek, hogy megint szóba fog kerülni a bátyám. Megint HyunJae. Nem akarom, hogy róla beszéljenek amikor ott vagyok! Leért a lift és elhagytam a házat, de az ajtónál valakibe ütköztem.
- Hát te? - kérdeztem. - Vársz valakire?
- Rád vártam. - mosolygott Jimin. - Már késő van. Nem lenne jó, ha egyedül sétálnál ilyenkor.
- Elakarsz kísérni? - döbbentem le.
- Baj? Csak ezért jöttem el idáig, de ha nem akkor nem. - indult volna el, de elkaptam a kezét. Magam is meglepődtem azon amit teszek. Szeretnék Jiminnel lenni egy kicsit kettesben.
- Megköszönném, ha eljönnél velem. - mosolyogtam és elengedtem a kezét.
Lassú léptekkel mentünk a nagypapámék házáig. Rég láttam már anyáékat. Jimin nagyon kedves. Levette a táskámat a hátamról és ő vitte.
- Nem tudom mit szeret a nagypapád, de az enyém imádta az étcsokit. - vett ki a zsebéből egy becsomagolt tábla csokit.
- Ajándékot vettél nagypapámnak? - néztem rá ledöbbenve.
- Hát... - vakarta meg a tarkóját. - Oda adhatnád neki, ha oda érsz. - mosolygott. - De azért mond, majd meg neki, hogy egy kedves, figyelmes fiútól van.
- Mindenképp elmondom, majd neki. - nevettem.
Egész hamar oda értünk. A kis ház előtt már ott állt anyáék kocsija és a többi rokonoké is. Ahogy látom keresztapám és az unoka testvéreim is itt vannak. Jimin nagyot nyelt és vissza akasztotta a hátamra a táskám.
- Majd holnap találkozunk. - mosolygott és a földet kezdte bámulni.
- I-Igen... Szia.
Megállt a kerítés mellett és várt még kinyitják az ajtót. Kopogtam, majd anya nyitott ajtót. Semmit nem változott. A hosszú fekete haja egy kontyba volt felfogva. A sötét kék nadrág kosztüm csak még jobban kiemelte az alakját. Gyönyörű anyám van.
- Istenem SeoHyeon! - ölelt meg. - Örülök, hogy itt vagy.
- Én is. - mosolyogtam.
- Figyelj kicsim... - suttogott a fülembe. - Ki az a fiú aki minket néz.
Eltoltam magamtól anyukámat és hátra néztem. Jimin nézett minket. Amikor meglátta, hogy nézem lehajtotta a fejét és indult volna el.
- Ő Park Jimin. A barátom. Elkísért. - válaszoltam neki.
- Akkor gyorsan hívd ide! Nehogy már csak így elmenjen! Hívd be, hagy egyen egy kis sütit. - mosolygott. - Jimin! - ordított neki.
Jimin ránk kapta a fejét. Anyám a kezével kezdte hozzánk hívni. Jimin hozzánk kocogott. Anyum azonnal végig mérte őt.
- Kwak Seo Woo vagyok. - mosolygott a fiúra.
- Ö-Örvendek. - dadogott Jimin. - Én Park Jimin vagyok.
- Nagyon aranyos SeoHyeon! Mióta jártok? - nézett rám.
- Nem járunk! - nevetett Jimin. - Csak barátok vagyunk.
- Ohh... - emelte az állához anya a kezét. - Gyertek beljebb gyerekek.
Beljebb mentünk. Igazam volt. Már itt voltak keresztapáék és az unokatestvéreim. Biztos fel fogják ismerni Jimint. Az egyik fél évvel fiatalabb, a másik pedig egy évvel idősebb. Ahogy beléptünk a konyhába mindenki ránk kapta a fejét.
- Milyen szép legényt hozott az én unokám! - állt fel a székből nagypapám. A fejemre nyomott egy puszit, majd Jimin felé fordult. - Kwak JinHwo vagyok. - nyújtott kezet neki.
- Park Jimin. - viszonyozta a kéz fogást.
- Nagyon jó képű fiatal ember! - lépett hozzánk kereszt apám felesége. - Nekem nagyon ismerős!
- Anya~! - nyávogott AeBae, az unokahúgom. - Ő Park Jimin a BTSből! - lépett oda hozzánk. - Már mondtam neked, hogy Shyo vele barátkozik!
- Nem ő van a szobádban mindenhol? - kérdezte keresztapám.
- Apa! - nézett rá AeBae. - Leégetsz előtte!
Jimin csak nevetni tudott ezen. Gondolom nem AeBae az első aki ezt mondja neki. Az egész családnak bemutattam. Vissza adtam neki a csokit amit nagyapának vett. Oda adtuk papának az ajándékokat és megvolt lepődve, hogy még Jimintől is kapott egy kis apróságot. beszélgettünk és eszegettünk, majd Jiminnek mennie kellett. AeBae és ShinKyung végig Jimint nézték és sunyiba még képet is csináltak róla. Persze közös képet is készítettek. Egész este róla beszéltünk és a többiekről. Alvás előtt lezuhanyoztam, de csak Jiminre tudtam gondolni. Annyira aranyos. Elkell ismernem, hogy nagyon tetszik nekem és remélem én is neki.

7 megjegyzés:

  1. Szia nagy jo ez a resz is remelem lesz folytatas:)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm és lesz. :D Már majdnem kész van. :)

      Törlés
  2. Nagyon jo lett ez a rész! Kicsit furcsállom hogy Kook és Mihi lefeküdtek de remélem majd ősze jönnek! :)
    Milyen figyelmes Jimin! :* És remélem ő meg Shyo is össze jönnek! Ja és az előző részeknél meg Rapmonster milyen kis féltékeny lett Junra mikor jól elvolt vele Jin! Remélem ők is össze jönnek és majd szórakoznak egymással/ egymáson! ( persze csak jo értelemben!) Na én csak ennyit akartam! Ja meg még azt hogy nézd át jobban a részeket hogy ne legyenek helyesírási hibák! ( nem akarlak megbántani csak jo lenne ha figyelnél erre!) Szeretem azt amit írsz! :) Siess a következő résszel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :D Az a baj, hogy a helyes írási hibák nagy részét nem veszem észre >.< Sajnos ilyen betegségem van :( De megfogadom a tanácsot és sokszor át fogom olvasni! Sietek a következő résszel, ígérem! Már a fele kész van. :D

      Törlés
  3. Szia nagyon tetszik a blogod mikor lesz a kovi resz?!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      6.-a óta nem igazán tudtam írni, de most írok! Sietek ahogy csak tudok! :D

      Törlés
  4. Szia nagyon tetszik a blogod mikor lesz a kovi resz?!:))

    VálaszTörlés