2015. augusztus 15., szombat

Sasha és JungKook: Éjszakai klub (OS)

Sasha szemszögéből:

Még mindig nem értem miért akarunk ennyire bulizni... Nagyon lefáraszt a tanulás és a folytonos vizsgák, de talán igaza van a barátnőmnek. Kicsit jó lesz ma este kiszabadulni otthonról és talán részegre inni magam, majd úgy sétálni hazáig, hogy az egész utat tele végig hányom. Jobban belegondolva, igen. Igen szükségem van egy kis kikapcsolódásra. Így péntek este biztos egyedül megyek ma haza. Amber felszed egy - esetleg kettő - srácot és velük tölti az egész estét. Király lesz. Ha csak belegondolok, hogy még éjfél előtt lelép egy jóképű, gazdag sráccal és én magamra maradva fogom levakarni a szexre vágyó férfi szörnyéket... Hosszú lesz ez a este...
- Legalább most kiöltöztél... - kezdte a hajamat igazgatni Amber. Már megint annyi smink van rajta, hogy az egész iskola másod éveseire bőven jutna. Nem értem miért jó neki az, hogy úgy néz ki mint egy negyven éves prosti... Bár... Eltudom képzelni, hogy pénzt kér minden egyes éjszakáért.
- Ha rajtam múlik nem is jövök. - néztem rá.
Elképesztő, hogy nem bír melltartót hordani. A vörös koktélruhát minden lépésnél igazgatja, mert a hasa alá csúszik. Miért is ő a barátnőm? Azért mert legalább nem annyira bosszantó a a beszéd stílusa mint a többi lánynak a suliban. Igaz a viselkedése kárpótolja...
- Ugyan már! - nevetett és ismét feljebb húzta magán a ruháját. - Csak iszunk, táncolunk és talán össze jön egy menet. - De ha lehet, ne fogj ki olyat mint a múltkor én. - kezdett nevetni.
- Arra az örültre gondolsz aki kibilincselt és megerőszakolt? - szökött fel a szemöldököm a homlokom tetejére.
- Nem volt rossz... - kezdett a kis táskájában kotorászni, majd megállt és elő vett két darab kotont, majd a kezembe nyomta. ledöbbenve néztem az óvszerre, majd az arcára. - Még jól jöhet. - indult tovább.
- Biztos, hogy nem! - siettem mellé. - Nem fogok idegen hapsikkal dugni! Ha talán elmúltam volna 20, de még csak 18 leszek!
- Istenem... Néha totál kikészítesz... - hunyta le a szemét pár hosszú pillanatra. Még jobban látszott a szemhéján a szinte már arany színű szemhéj festék. Borzasztó... Csak én nem kentem mást magamra mint egy kis alapozót, piros rúzst és egy kicsit kihúztam a szemem.Semmi több. A ruhám, se annyira kivívó mint az övé. Egy sötét kék térdig érő szűk ruha aminek a teteje csipkés, de annyira nem átlátszó.
Nem tudtam mit tenni. A fekete kis táskámba nyomtam a két óvszert és némán mentem mellette. Amint a klubhoz értünk Amber megragadta a kezem és a sor elejére kezdett rángatni. A sorban állok trágár szavakkal illetve minket durrogtak a helyükön. A barátnőm megállt az egész magas koreai srác előtt, mire a pasas egyszerűen a sor végére mutatott. Indultam volna vissza, de Amber megállított. Megforgattam a szemem és vártam mi lesz.
- Menjetek vissza a sor végére... - sóhajtott a fiú és megint a sor vége felé kezdett bámulni. - Sőt... - nézett vissza rám. - Menjetek haza. Anyuci már vár rátok.
- Olyan nehéz lenne beengedni minket? - mosolygott Amber és közelebb lépett a kidobó fiúhoz. A fiú szeme azonnal Amber mellét kezdte bámulni. Tökéletes belátást kapott mivel sokkal magasabb volt mint mi. A srác nagyot nyelt, majd szép lassan végig nyalta a száját, de egy pillanatra se vette le a szemét Amber dekoltázsáról. - Na...? - suttogott a barátnőm.
- Rendben... De nem tudtam hány évesek vagytok... - nyitotta ki nekünk az ajtót.
A barátnőm egy nyertes mosollyal az arcán libbent be az ajtón és én mögötte mentem be a sötét klubba ahonnan már messziről lehetett hallani a elektronikus zenét. Ahogy beljebb értünk a fények is feltűntek. Sárga, piros és egyéb színek fogócskáztak a teremben. Ahogy a srác a dal szöveget kezdte énekelni - inkább mondani - a zenében rá jöttem miről szól a szám. Miről másról mint a szexről.
- Gyere! - kapta el a csuklóm. - Ott van pár barátom! - alig értettem mit mond a dobhártya szakító hangerejű zenétől.
A pulthoz kezdett rángatni. Átvergődve a tömegen megpillantottam a rózsaszín megvilágosítású ital tárolókat. A zene kicsit halkabb volt a klub ezen felén. Amber azonnal leült az egyik székre és elengedte a kezem.
- Sziasztok! - köszönt Amber.
Rá néztem azokra akiknek köszönt. Hét elbűvölő srác támaszkodott a bár pultnak. Egyiknél egy sör volt a másiknál egy üveg barna ital. Biztosra veszem, hogy az is alkohol. Nem tűnnek valami idősnek, de erősen kétlem, hogy ők is maga mutogatással jöttek be.
- Oh! - mosolygott egy szőke hajú fiú. A szőke tincsei, majdnem a szemébe lógtak. Baba arca eszméletlen helyes volt. - Szia Amber. - köszönt vissza a fiú.
- Sziasztok. - köszönt a többi fiú.
Levettem róluk a szemem és egy halk "Sziasztok-ot" mormogtam el. Nem hiszem, hogy bárki is hallotta a zene miatt. De egyáltalán is érdekel ki hallotta és ki nem. Amber és a fiúk beszélgetni kezdtek. Biztosra veszem, hogy lassan elfog valamelyikkel vonulni. Áh... Minek jöttem ide? Ha csak a holnapra gondolok fájni kezd a fejem. A gondolataimból az rántott vissza, hogy egy teljesen más zene kezd el szólni. Azt hiszem Rihanna. Ez is mi másról szólni mint a közösülés...
- Hé! - szólalt meg az egyik srác.
Nem is érdekelt, hogy mit csinál. Biztosra veszem, hogy nem nekem kiabál hanem valaki teljesen másnak. Egészen addig élek ebben a tudatban ameddig Amber meg nem lök oldalról. Erre már felemelem a fejem és rájuk nézek. Az egyik fiú folyamatosan engem néz. Szőkés barna haja elég szépen be volt állítva. Mély sötét barna szemeiben eltudtam volna veszni, de sajnos nem sokáig tartott a gyönyör, mindössze pár másodpercig.
- Táncoljunk. - jelentette ki a srác.
Amberre néztem, majd még a mellettem lévő lányra aki a pultossal dumált, rá jöttem, hogy nekem papol. Vissza néztem rá.
- Tessék? - kérdeztem vissza. A szemöldököm még mindig a plafont súrolta.
- Táncolni akarok. - ismételte meg ugyan abban az öntelt és gúnyos hangnemben mint az előbb. Te most rá tett egy lapáttal, hogy kigombolta a szén fekete zakóját és a vörös hajú fiú kezébe nyomta.
- Álljunk csak meg! - szóltam rá. - Majd akkor fogsz velem így beszélni, ha megmondod az édes neved! Addig meg állíts magadon! - fordultam vissza a falon lógó üvegek felé és hátra dobtam a hajam, majd idegesen fújtattam.
- JungKook vagyok...
A hideg futott végig a hátamon amikor megéreztem a kezét a derekamon, a lélegzet vételét pedig a nyakamon. Még egy ekkora parasztot mint ez a világ nem látott! Hogy lehet valaki ennyire nyomulós dög?!
- Hagyj békén! - fordultam szembe vele.
A mellkasa egy magasságban volt mint az én szemem. Azonnal megakadt a szemem a fehér póló alatt bujkáló izmain. Ha talán egy fokkal kedvesebb lett volna akkor szívesen mentem volna vele táncolni, de még akár ölelkezni is az egyik sarokba, de így... Elmehet a tudja hova ezzel a viselkedéssel.
- Aranyom! Csak mond meg a neved és menjünk táncolni mielőtt még vége lenne a számnak.
A keze végig szántotta az arcom, majd az állam alá tette a sima, puha ujjait és felemelte a fejem, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Mit nem értesz azon, hogy hagyj békén, te állat?! - rántottam ki a fejem a kezéből, és ezzel megzavartam a szemkontaktust.
- Megmondtam, hogy ő nem az a könnyű préda Kooki... - sóhajtott Amber és felállt mellőlem. - Sasha én elmentem, majd találkozunk a kollégiumban reggel, vagy hajnalban. Ígérem sietek! - ezzel el is vonult a szőke hajú sráccal. Persze a fiúk is mentek táncolni és lányokat szerezni az estére. A vöröske vissza nyomta JungKook kezébe a zakóját. Én csak kétségbe esetten néztem a barátnőm után. Talán még soha nem zavart ennyire amikor otthagyott valahol.
- Szóval Sasha... - szólalt meg az előttem álló fiú. - És ha meghívlak egy italra? Vannak hátrébb privát sarkok. Beülhetünk az egyikbe és "beszélgethetünk". - nyalta meg a száját.
Kivörösödött az arcom. Hogy képes ennyire zavarba hozni? Nem is érdekel! Nem fogom senkinek szétnyitni a lábam!
Erőt vettem magamon és felálltam, hogy haza induljak amikor ő megragadta a kezem és hátra fele kezdett vonszolni. Próbáltam ellenkezni, de magassarkúba nehéz megfékezni egy férfit akin gumi talpú sport cipő van. Beljebb értünk és a zene teljesen halk lett. Volt pár kanapés sarok függönnyel. Ahogy elhaladtunk a foglaltak mellett és benéztem oda ahol a függöny nem volt teljesen behúzva csak azt láttam, hogy nemi érintkezést folytatnak, aminek amúgy rettenetes hangja van. Lassan, de találtunk egy ürest. JungKook szétnyitotta a függönyt így szabadon bemehettem. Egy kis fény volt az egész helységben, semmi több. Beljebb léptem és körbe forogtam, hogy mindent megnézzek. A mögöttem besétáló fiú össze zárta a függönyt, majd leült a kanapéra és az elhelyezett pezsgőt a kezébe kapta és kibontotta.
- Leakarsz itatni? - tettem keresztbe a karom a mellkasom előtt és a bal lábamra tettem minden egyensúlyom.
- Hidd el... Nekem nem kell ahhoz pia, hogy megdugjalak. - töltött mind két talpas pohárba nagyjából ugyan annyit. - Leülsz, vagy arra készülsz, hogy táncolj nekem fehérneműben? Már, ha van rajtad...
A kezében a pohár pezsgővel hátra dőlt és engem kezdett nézni, majd óvatosan a szájához emelte az átlátszó alkoholos italt.
- Haza megyek! - indultam volna kifele, de felpattant és az utamba állt. Mind két kezével megfogta a csuklóm. - Engedj el! - húztam volna ki a kezem a kezéből, de nem ment.
Könnyen rántott közelebb magához. Csak annyira, hogy a szája az orromhoz ért. Egy kezével fogta össze mind két kezem és az éppen szabad kezével felemelte az állam. Az ellenkezéstől lihegtem mire ő belém fojtva a levegőt megnyalta az arcom. Kikerekedett a szemem minden izmom megfeszült. At érdes nyelve újra végig nyalta az arcom.
- Hogy lehet neked málna ízed...? - suttogta a fülembe. - Többet akarok...
Még közelebb húzott magához és hátra dobta a hajam, majd a nyakamra harapott. Szívni és harapdálni kezdett. Össze zártam a szemem és próbáltam ellenkezni. Sajnos kevesebb sikerrel. Amint úgy érezte, hogy megunta az állást a kanapéhoz sétált és leült rá, majd magára rántott. A szoknyám teljesen a derekamig csúszott. Teljesen magára húzott. A mellem a mellkasához ért, majd óvatosan megcsókolt. A csókja édes volt. Hamar kisajátította a szám és erőszakosan kezdett csókolni. Szinte már a torkomat nyálazta be. Felakartam állni, de erősen tartott magán. Nyöszörögtem és az első könnycsepp is utat tőrt magának.
- Elég! - szólt rám. - Ha ellenkezel csak fájni fog...
Felállt és a hátamra döntött, majd vissza mászott rám. Kapálózni kezdtem a lábammal és rángattam a kezem. Sajnos nem hatotta meg az, hogy én teljesen az ötlete ellen vagyok. Ahogy elhagyta a szám és a nyakamat kezdte újra csókolni sikerült kiabálnom.
- Ne! - sikítottam. - Kérlek!
Sajnos nem engedett el, csak megajándékozott az ujjaival a számba. Kinyitottam a szemem és ő csak engem nézett. Gúnyosan mosolygott, majd megmozdította az ujjait. A nyelvemet cirógatta. Lehet, hogy ellenkezdtem, de... eléggé élvezetes volt. Az első nyögés hagyta el a szám. Megdöbbent és eltűnt az arcáról a mosolya, de csak pár másodpercre folytatta a nyelvem masszírozását.
- Tudtam, hogy te is akarsz engem... - engedte el a csuklóimat, majd óvatosan kihúzta az ujját a számból. A nyálamat a kanapé hátuljába törölte, majd elkezdte levenni a fehér pólóját. Nem látom értelmét annak, hogy ellenkezzek az egész ellen. Két éve nem voltam fiúval. Rám fér egy ilyen kis "kaland" akkor is, ha soha többet nem látom JungKookot. Nem is várok mást. Még a rendes nevét se tudom.
Amint ledobta a pólóját a földre elő bukkantak a kidolgozott izmok. Kénytelen voltam a kezemet végig húzni a kockás hasán. Elmosolyodott és újra megcsókolt. Azonnal viszonyoztam a mámorító csókot, majd a nyakába karoltam. Jó darabig élveztem az édes, puha, de durva csókját. A keze a combomra vándorolt és felhúzta azt. Gyengéden simogatta a lábam. Egyre feljebb és feljebb. Egészen addig ameddig a keze a fehérneműmbe talált helyet. Meglepődötten hagyta abba a csókot, majd felegyenesedett.
- Azt hittem szűz vagy. - szólalt meg két lihegés közben.
- Mi árult el? - mosolyodtam el.
- Úgy csókolsz mint egy igazi profi. Melletted Amber elbújhat. - kezdett nevetni. - Ezek mellett teljesen csupasz vagy oda lent. - kezdte lerángatni a bugyim. Segítség képpen megemeltem a derekam. Amint lent volt közéjük helyezkedett és óvatosan puszilt meg oda lent.
- Ahh... - nyögtem fel és becsuktam a szemem. Megkerestem a kanapé hátulját, majd belemarkoltam.
A nyelve oda lent kényeztetett, majd egyszerűen abba hagyta. Annak ellenére, hogy úgy vonaglottam, nyögtem - szint már sikoltoztam - alatta.
- Nem hagyom, hogy nélkülem menj el... - ültetett fel.
A keze végig simította a hátam, egészen addig, hogy megtalálja a ruha cipzárját. Amint megvolt egy könnyed mozdulattal rántotta le, így a hátam szabad lett. Pár perc múlva pedig az egész mellkasom. A végére pedig csak melltartóban ültem előtte. Szerencséjére a cicifix elől kapcsolható volt. Kikapcsolta és a többi ruhadarab után hajította. Még ültem addig a mellemhez hajolt és megpuszilta a bal mellem bimbóját.
- Hol bujkáltál eddig, angyalom? - kérdezte és vissza talált a keze az arcomra. - Nem gondoltam volna, hogy ma egy földre szállt angyallal fogok baszni, de hát itt vagy. - simogatta az arcom, majd szájon csókolt.
Lassan döntött vissza a hátamra. Felém mászva folytatta a nyál cserét. Én magam se tudtam, hogy az ő vagy az én számban van a saját nyelvem. Sajnos kénytelen volt felegyenesednie, hogy levegye a maradék ruháját. Egyszerre rántotta le a nadrágját és az alsóját. Ahogy megláttam az óriási farkát ami felfele nyújtózkodott. Elő kotort a nadrágjából egy kotont és használatba vette.
- Dugj meg... - jelentettem ki és érte nyúltam.
Azonnal felém helyezkedett és megcsókolt, majd befelé kezdett nyomulni. Hangosan nyögtem fel minél beljebb ért. Átkaroltam a nyakát és a hátát karmolásztam. Ő a kezével emelte a lábam minél magasabbra. Amint teljesen beért azonnal ki húzódott és egy erő teljes lökéssel jutalmazott.
- Áhh! - szorítottam még inkább össze a szemem. - Gyo...r...sabb...an... - próbáltam értelmes szót alkotni, de nem ment. Vette az adást és egyre gyorsabban billegtette a csípőjét.
A hangom sokkal nagyobb lett. Talán még sose volt ilyen orgazmusom. Ő se volt csendben. Mély morgásokat adott ki amitől én még jobban beindultam. Kezdett kifáradni mert egyre lassabb volt. Éreztem, hogy nem bírja tovább. Lelöktem magamról és a fenekére ültettem, majd vissza ültem rá. Könnyedén tűnt el bennem a férfiassága. A vállára tettem a kezeimet és úgy kezdtem ugrálni rajta. A fejemet hátra billentettem.
- Angyalom! - nyögött egy hatalmasat JungKook alattam.
Éreztem, hogy elélvez épp úgy mint én. Amint teljesen elmentem a nyakába dőltem és lihegni kezdtem. Ő is követte a példám.

~~~

- Mindened meg van? - vette vissza magára a zakóját Kooki.
- Igen. - bólintottam és bele néztem a kis táskámba. - El is felejtettem, hogy van nálam két óvszer. - nevetettem el magam. - Amber nem fogja elhinni ha elmesélem neki a ma estét!
- Majd én is helyeselem az állításod... - tette a kezét a derekamra és megcsókolt. - Menjünk Sasha...
- Rendben... - elmentem mellette és elhagytam a szobát.
- De mielőtt haza mennél a telefon számodat add meg! - szaladt utánam és elkapta a kezem.
- Minden kép, JeongGuk... - fűztem össze az ujjaimat az övével.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jó ötlet volt a one shot csak hát elsőre azt hittem hogy ezzel Jungkook megcsalta Mihit! Kicsit össze folyt ez nekem! A helyesírási hibákra figyelj többnyire a párbeszédeknél! Ügyes vagy jo volt ez a rész is!
      U.i:Siess a kövivel! :)

      Törlés
    2. Szia!
      Minden esetre örülök, hogy tetszett annak ellenére is, hogy bezavart a rész. :D Áhh... Pedig többször is átnéztem >.< Köszönöm a kedves és pozitív kritikát! Sietek a következő résszel. :)

      Törlés
  2. Annyeong!
    Meglepi itt-> larrystylinsonfoe.blogspot.hu/2015/08/elso-dijam.html?m=1

    VálaszTörlés