2017. szeptember 14., csütörtök

2. Évad 30. Fejezet: ... ha Jimin lenne az utolsó srác +18

MiHi szemszögéből:

Hetek teltek el mióta elkezdődött a forgatás, de már így is lassan a sorozat felénél járunk, ami egy kis fel frissüléssel tölt el. Az pedig, csak rá tesz egy lapáttal, hogy most JeongGukéknál vagyok és a fiúk lesik minden sóhajom, igaz csak nagyobb szünetekben, amikor megszakítják a filmet, vagy a sorozatom. Kényelmesen elhelyezkedve ülök a kanapén és JungKook ölében tartom a lábam. Jimin kivételével, akinek dolga volt most mind annyian a tévét bámuljuk. 
- Nem értem mi dolga lehet ilyenkor Jiminnek... - sóhajt szomorúan HoSeok, majd az asztalon lévő egyik zacskó sajtos élelemért nyúl, majd magához veszi és óvatosan kibontva kezdi eszegetni. 
- Nem mindennap van az embernek szülinapja. Biztos Shyoval töltik. - válaszol félvállról YoonGi. Bár engem eléggé felkavar amit mond. - Nem mondta neked a kislány, hogy mit tervez? - pillant rám. 
- Azt mondta össze pakolja a szobáját, mert rumlis és nem bírja elviselni. Egy szóval se említette hogy elmegy otthonról Jiminnel. - a válaszomra gúnyosan mosolyodik el és megrázza a fejét, majd az asztalra pillant. 
- Amire én gondolok, nem kell elmenni otthonról. - pillant a szemembe. 
Kővé dermedek és fal fehérré változok. Meg se bírok szólalni és még a levegő vétel is nehezen megy. Nem... Én ismerem azt a kislányt aki otthon rendezgeti a plüss állatait. Ő soha nem menne bele ennyi évesen a szexbe. Tudom. 
- Képtelenség, hogy egy olyan édes lány csak így oda dobná magát egy rejtet szex állatnak. - rázza meg a fejét Jin és keresztbe fűzi a karját a mellkasa előtt. - Jimin lenne az utolsó srác, akinek ha lány lennék oda adnám magam. 
- De te fiú vagy. - vágja rá TaeHyung. - Gondolj bele, ha Jimin nő lenne és ugyan ilyen perverz lenne. Első lennék a váró listáján egy jó menetre. 
- Befejeztétek? - sóhajt hosszan NamJoon és leül mellém. - Ez már elég kellemetlen. Jimin nem nő és ti se vagytok azok. Elég legyen a fasságokból, mert rosszul leszek.
- Elnézést. - sóhajt Tae és bűnösen hatja le a fejét.
Pár percig néma csend ül az egész nappalira, de JeongGuk a combomra simít, majd megszólal.
- Jimin kérdezte tőlem, hogy nem-e maradsz itt estére. - mosolyog rám. - Nem lenne jó, ha kicsit kettesben lennénk? Az utóbbi hetekben nem sokat voltunk együtt.
- Szívesen maradok. Holnap pedig pihenhetünk ameddig szeretnénk. - teszem az állára a kezem és megcsókolom. - Esetleg... Romantikázhatunk is... - suttogom a szájára, mire azonnal elmosolyodik és az ajkára harap, természetesen ezt én se bírom ki és én is megharapom azokat az édes rózsaszín ajkakat.
- Csak, ha csendes leszel... - húz az ölébe.
- Gyerekek! Kérlek titeket ne itt! - emeli meg a hangját Suga, mire mind ketten felnevetünk. A nevetésünkbe a telefonom csengése szól bele. A kezembe veszem és elolvasom a privát számról érkezett SMS-t. "Gyere át a következő címre amit küldök. Beszélnünk kell, ha nem jössz bajok lesznek. Su."

Shyo szemszögéből:

A szobámat pakolászom. Örülök, hogy Bingo szoba pakolásra fogott, így legalább nem kell Jiminnel lennem a szülinapján. Tudom, hogy bunkó és köcsög dolog, de én még félek és nem merem elmondani neki... Ezért nem is szóltam, hogy ma egyedül vagyok itthon.
Éppen a ruháimat hajtogatom a szekrénybe amikor valaki csenget. Lepakolok az ölemből és lesietek a szobámból. Kinézek a kukucskálón és Jimin édes pufi arcával találom szembe magam. Azonnal a kukucskálóba néz és integetni kezd.  Ellépek az ajtótól és a mellkasomhoz emelem a kezem. Nagy levegőt veszek és kinyitom az ajtót, de az ajtó csak éppen, hogy kinyílik a lánctól.
- Szia. - szólal meg mosolyogva és végig mér.
- Szia... - kukucskálok ki és nem merek a szemébe nézni.
- Nem engedsz be? Talán félsz hogy elrabollak? - az ajtóra emeli a kezét és tol rajta. - Jöttem segíteni pakolni. - hatalmas mosollyal az arcán mered rám. Pakolni... Ahha...
- De... Kupi van... - hajtom le a fejem, majd sikerül a szemébe néznem.
A barna - szinte fekete - szemei úgy csillognak mint egy szépen csiszolt gyémánt. Nincs szívem elküldeni. Annyira aranyos, hogy eljött. Igaz nem a pakolás miatt, de azt mondja azért jött és ez annyira kedves tőle.
Elmosolyodva nyitom ki az ajtót és engedem beljebb. Besétál és bezárom mögötte az ajtót.
- Egyedül? - fordul felém és megfogja a kezem. Az egész testem megrezzen és liba bőrös leszek.
- Igen... - a földet kezdem fürkészni. - De lassan jönnek a lányok... - remélem megérti az utalásom arra, hogy nem és nem! Nem fogok most lefeküdni vele!
- MiHi JungKook szobájában tölti az estét Bingo meg... Nem tudom, de ő se fog haza jönni. - húz magához. - Kettesben tölthetnénk az éjszakát... - a derekamon kezdi pihentetni a kezeit és az orromhoz érinti a sajátját.
- Ji... Jimin... - az arcom lángra lobban és vörös színűvé változik. - Én... Tudom, hogy megígértem, de... - lehunyom a szemem. - Félek...
- Értem... - érzem a hangján a csalódottságot ami egy könnyed sóhajjal csúszik ki.
- Azért megcsókolsz? - kinyitom a szemem és felnézek rá.
Elmosolyodik és lassan hajol a számhoz. Óvatosan és gyengéden érintjük össze a szánkat. Annyira édesen csókol, de hamar válik szenvedélyessé és óvatosan simít a fenekemre. Megrezzenek és elhajolok tőle.
- Elfelejtettem, hogy... Bocs... - ellép tőlem és ismét körbe néz. - Akkor... Segítek pakolni.
- Rendben. - mosolygok és megfogom a kezét. Felvezetem a szobámba és benyitok. Még mindig hatalmas kupi van...
- Ohh... - sétál beljebb és körül néz. - Mennyi plüss. - vesz fel egyet a kezébe és az arca elé teszi. - Szia! - kezd maci hangon beszél. - Maci úr vagyok.
- Hülye! - lépek közelebb hozzá és elveszem a kezéből a macim. Pár centire van az arcunk egymástól és valami... Megindul bennem. Az ajka után kapok és a nyakába karolok. Szenvedélyesen csókol vissza és az ágy felé húz. Amint úgy gondolja, hogy közel vagyunk hozzá rá dőlünk. Azonnal felém telepedik.
- J-Jimin... - nyitom ki a szemem. A mellkasára emelem a kezem és eltolom magamtól. - Ne...
- Sajnálom... - hajol messzebb és végig fürkészi az arcom. - Azt hittem... Meggondoltad magad... - az ajkamra pillant és egy csókot lehel rá. - Kényelmes így... Csak... - dobál le pár plüsst. - Most már tökéletes... - mosolyodik el.
- Megcsókolsz...? - suttogom és a vállára csúsztatom a kezem.
Vigyorogva hajol vissza az ajkamhoz. Mind ketten lehunyjuk a szemünket és folytatjuk a csók csatát. Addig megy a nyálcsere még A kezét meg nem érzem a hasamon felfelé vándorolni. Megrezzenek és nem csókolok vissza. Nyöszörögni kezdek és mozogni alatta.
- Elég... - szabadulok meg a szájától. - Nem akarom Jimin! - emelem meg a hangom. - Fejezd be, kérlek...
- Akarlak... SeoHyeon... - a fülemhez hajol és belesuttog. - Most...
Hevesen kezd verni a szívem. Én is akarom őt... Annak ellenére is, hogy rettegek.
- Ígérd meg, hogy óvatos leszel... - sóhajtok. - És... vigyázz rám. - nézek a szemeibe.
- Gyengéd leszek... - a nyakamra lehel egy csókot. Édesen kezdi nyalogatni és gyengéden megszívja a bőröm.
Lehunyom a szemem és felsóhajtok. Ez... Fantasztikus. Még soha nem érzetem ilyen érzést. Az egész testem liba bőrös és teljesen fel vagyok pörögve. A szája alatt ég a bőröm.
A derekamra ül és leveszi a pólóját. Végig mérem a kicsit husis hasát amin még látszódnak a kockák. Elmosolyodok és a hasához emelem a kezem. Félve simítok végig a hasán.
- Bátrabban... - a kezemre teszi a kezét és szorosan préseli a kezem a hasához, majd végig húzza egészen a mellkasáig, vissza a hasa aljáig. Elengedi a kezem és már egyedül simogatom a bőrét. Halkan sóhajt fel és hátra billenti a fejét. Elmosolyodok.
- Levehetem a tiédet is? - a nyakamat kezdi cirógatni.
- Szégyenlős vagyok... - pillantok el az arcáról. - Nem is kicsit...
- Talán... - néz szét a szobámban, majd fel pattan és a rózsaszín sálammal tér vissza hozzám. Felültet és a szememhez emeli, majd megköti hátul. - Így jobb?
- N-Nem látok semmit. - dadogom és megkeresem az arcát, majd a száját és megcsókolom. - Majd leveszed...?
- Ha nem fog zavarni akkor igen. - suttogja az ajkamra. - Csak szólj, ha látni akarsz...
Bólintok és elengedem magam. Érzem az ujjait a hasamon, ahogy elkezdik felfelé húzni a pólóm. Felemelem a kezem, hogy le tudja venni rólam. Ahogy eldobja hideg levegő éri a mellkasom ahol nem fedi a melltartó. Érzem, hogy a hasamra simít miközben elkezdi kigombolni a gatyám. Lassan kezdi lehúzni a nadrágom. Amint meztelen a lábam végig húzza a kezét a combomon.
- Gyönyörű vagy... - a nyakamhoz hajol és puszilgatás közben dönt a hátamra.
A kulcscsontomat csókolja, majd nyalja meg. Megremegek és A fejem alatti párnára markolok és oldalra fordítom a fejem. Hagyom, hogy megszívja a bőröm, de nem erősen. Egy darabig kényezteti a nyakam és kulcscsontom, majd elhajol és fel áll rólam.
- Jimin. - ijedten szólalok meg. Feljebb ülök, de azonnal találkozok a szájával. Rövid csókot lop.
- Itt vagyok... - az arcomra simít. - Nem hagylak magadra...
Vissza feküdnék, de megakadályozza. A hátamra simít és megkeresi a melltartóm. Egy mozdulattal kapcsolja ki.  Érzem, hogy az anyag elválik a forró bőrömtől. Égni kezd az arcom. Még inkább izgulni kezdek amikor az oldalamat kezdi cirógatni. Hatalmasat nyelek. Miért nem mond semmit?
- Aranyosak... - a puha vérrel telt ajkait érzem a bal mellemen. Egy csókot lehel rá. - Tiszta libabőr vagy... Pedig meleg a bőröd...
Látni akarom amit csinál velem.
- Vedd le... Kérlek... Látni akarlak...
Kiköti a sálat és eldobja. Végig mérem és csak az alsója van rajta. Lehunyom a szemem és a hátamra fekszem. Felém hajol és a keblemre teszi a kezét. Óvatosan markolja meg a jobbat, a balt pedig tovább puszilgatja.
- Nem is annyira picik... - suttogja a mellbimbómra. - Pont tökéletesek és én vagyok az első aki látja őket, és hozzájuk érhetek... - a szájába veszi és a nyelvével kezdi kényeztetni.
- Jiminh! - hangosan nyögök fel és össze szorítom a szemem. A hátam ívbe görbül a furcsa érzéstől.
Elhajol tőlem és az arcomra teszi a kezét. Kinyitom a szemem és az övébe nézek. Homályos a tekintete. Ennyire be lehet indulva?
- Tovább mehetek...? - suttogja a számra. - Vagy hagyjuk abba?
- Én is akarom... Folytasd... - szájon puszilom és lehunyom a szemem.
Feláll rólam és érzem, hogy lefelé kezdi húzni a bugyim. Össze szorítom a szemem. Kibújtatja a lábaimat belőle, majd eldobja. Lassan nézek rá. Az egész testemet végig méri, többször is, majd körbe nyalja az ajkát, végül pedig rá is harap. Vissza mászik felém és megcsókol. A combom belső felét kezdi simogatni. Élvezem a gyengéd csókját még a nyelve az enyémhez nem ér. Megremegek és eszembe jut amit mondott mikor randizni mentünk. Jimin mindig megtartja az ígéreteit?
- Először az ujjammal fogom csinálni... - suttogja a számra. - Felkészítelek... Gondolom még nem csináltad magadnak se...
- F-Fájni fog? - nyitom ki a szemem.
- Egy kicsit. - mosolyog. Az a perverz vigyor ami az arcán ül... - De ígértem, hogy óvatos leszek és vigyázok rád...
Elmosolyodok és várok. Ahogy hozzám ér oda lent becsukom a szemem. Simogat és felsóhajtok. Az első nyögés is kiszalad a számon. A párnámba markolok amint az egyik ujja eltűnik bennem. Kicsit feszít, de annyira nem vészes. Mozgatni kezdi ki-be. Folyamatosan sóhajtozok és mély lélegzeteket veszek. Hallja a hangomon az élvezetet így a következő ujja is csatlakozik. Fáj. Nem nagyon, de kellemetlen.
- Na...? Milyen...? - suttog a fülembe Jimin. - Jó...?
- I-Igen... - sóhajtok fel hangosan. - Nagyon jóh... - emelem meg a hátam.
Kihúzza az ujjait és motoszkál. Lassan nyitom ki a szemem. Azonnal megpillantom a huszonegy éves hímtagját. A zavarom még nagyobb lesz. A-Azt belém akarja rakni?! Félve harapok a remegő ajkamra. Le kell higgadnom...
Felém fordul és elmosolyodik.
- Ennyire kíváncsi vagy? - az ágyra mászik és mellém ül. Megfogja a kezem és a farkához emeli. Óvatosan zárja rá az ujjaimat. - Érzed milyen kemény...? - aprót bólintok. - Ez csak miattad ilyen...
Kicsit rá markolok, majd elengedem.
- E-Ennyire vonzónak találsz...? - nézek a combjára.
- Igen. - kibont egy kis zacskót és magára húzza. - Tudod ez mi? - hevesen bólogatok. - Rendben. - felém mászik és megfogja a kezemet. Össze kulcsolja az ujjainkat. - Fájni fog, de csak a szemembe néz. Gondolj a hangomra... - a másik kezével a nyílásomhoz irányítja magát. Megérzem őt és megrezzenek. - Szeretlek...
- É-Én is... - válaszolok és elindul befelé.
Össze szorítom a szemem és csak a hangján jár a fejem. Sajnos a fájdalom nagyobb mint gondoltam. Könnybe fut a szemem és zokogni kezdek mire teljesen beér.
- Nagyon fáj! - szorítom meg a kezét. - H-Húzd ki!
- Mindjárt jobb lesz. - simít az arcomra nyugtatásképpen, de elrántom az fejem. - Shyo csak egy kicsit bírd még.
- Nem érted, hogy fáj!? - ordítok hangosan sírás közben. Felhúzom a lábam és ficánkolni kezdek. Feszít és szúr. Ez valami borzalmas! Ezért van oda annyira Bingo és MiHi?! Ezért?! Mintha egy kínzás közepén lennék. A feszítő és szúró érzés nem enyhül és csak bestresszezlek tőle.
- Nyugodj meg! - fogja le a kezeimet. - Kérlek! A mozogsz csak rosszabb lesz!
Lassan nyugtatom le magam. Lehiggadok és kezdem megszokni, hogy bennem van. A sírás abba marad és kinyitom a szemem. aggódva néz az arcomra.
- Jobb? - engedi el a kezem és az arcomra simít, hogy letörölje a könnyeimet.
- Igenh... - lihegek.
Lassan kezd mozogni. Felnyögök és a nyakába karolok. A lábaimat köré csavarom. Egyszerre nyögdécselünk ahogy gyorsít a tempón. Tévedtem... Ez nagyon jó!
Talán húsz perce csináljuk és megindul egy érzés annyira... ismeretlen és zavaros. Libabőrös leszek és kirázz a hideg. Nem engedem el, sőt. Még inkább magamhoz húzom. Hangos vonyítással jelzem neki, hogy elértem az érzés végét. Ő is hangosan élvez el. Azonnal kihúzódik és mellém fekszik.
- Boldog... Születés napot... ChimChim... - lihegek.
- Köszönöm. - felül és szájon puszil, majd fel áll és lehúzza az óvszert. Levesz a polcomról egy zsepit, abba csomagolja bele és a kis kukámba dobja.
Mellém fekszik az ágyra és én azonnal hozzá bújok. A mellkasára teszem a fejem, majd felnézek rá és a férfias állára csókolok. Magunkra rántja a takarót, a vállamat kezdi simogatni.
- Tetszett? Jó volt? - puszilja meg a fejem tetejét.
- Mikor ismételjük? - nézek fel rá mosolyogva.
Elneveti magát és én is kuncogni kezdek. Szorosan ölel magához és a bal kezével kezdi a hasam simogatni. Soha nem éreztem még magam ekkora nyugalomban és védelemben. A szívem hevesen ver, ahogy az elmúlt fél órára gondolok. Nem is értem miért tartottam eddig ennyire ettől az egésztől. Jimin egy remek srác, akibe én örülten szerelmes vagyok és áldom az eget, hogy ő volt az első.
- Van nálam még egy óvszer... - hagyja abba a nevetést Jimin.
- Nem... Ma már nem... Túl fáradt vagy... - teljesen a mellkasának nyomom a fejem és lehunyom a szemeimet.
- Rendben... Aludj csak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése