2017. augusztus 26., szombat

2. Évad. 29. Fejezet: Nővérek +18

Suga szemszögéből:

A kanapén ülve pihentetem a befáslizott bokám az asztalra ejtve. Félig bedugott füllel nyomkodom a gépem, és az új dalon dolgozok. A többiek vért izzadva edzenek és gyakorolnak a próbaterembe, még én a heverőn pihenek, nyugodtan és magányosan. Imádok egyedül lenni az üres lakásban és a csendben. Annyira megnyugtató és kellemes. Ezt a nyugalmat mindig eltudnám viselni.
A dal második sorát írogatom amilkor megszólal a lakás csengő. Leteszem az ölemből a gépem és kihúzom a fülemből a fülesem. Lassan emelem le a lábam az asztalról és a földre rakom, végül a kanapénak támasztott botért nyúlok és annak segítségével állok fel. Nehezen indulok meg a bejárati ajtó felé sántítva. A hónom  alatt a bottal állok meg és nyitok ajtót. Magam felé húzom az ajtót és meglesem ki jött, de megfagy bennem a vér, amint meglátom a két iker lányt. Ők csak szélesen mosolyogva állnak, maguk előtt össze kulcsolt kézzel. Már csak ők hiányoztak... Mit akarnak itt? 
Enyhén húzom el a szám és támaszkodok meg az ajtó keretében. Beljebb hajtom az ajtót, tovább nézem a két lányt. 
- Miért jöttetek? - a tekintetem a két lány között cikázik felváltva és végül Darcin áll meg aki hamarabb megszólal mint a nővére.
- Hallottuk, hogy baleseted volt és, hogy ki ment a bokád. Azért jöttünk, hogy segítsünk. - tol az ajtón a fiatalabbik mosolyogva. 
- Erre semmi szükség. - rázom meg a fejem. - Tökéletesen elvagyok egyedül és ti csak zavarnátok a munkámban. - tolom meg az ajtót és sikerülne bezárnom, de Daria is tolni kezdi befelé, így kénytelen vagyok kinyitni nekik. - Ha zavartok nagyon megbánjátok... - sarkon fordulok és vissza tipegek a kényelmes kanapémra, majd leülök, a mankót a szófának támasztom és felrakom a lábam az asztalra, végül pedig az ölembe veszem a gépem és folytatom a munkát, még a két lány besétál és bezárják az ajtót. Félszemmel figyelem ahogy körbe néznek a lakásban. Utoljára pedig engem mérnek végig, de én csak sóhajtok és a laptopomra koncentrálok. 
- Mit csinálsz? - sétál hozzám Darci. Leül mellé, majd azonnal hozzám búj. Átkarolja a szabad karom és a vállamra hajtja a fejét. 
- A munkán és nem szeretem, ha zavarnak közben. - rántok kicsit a vállamon, hogy sikerüljön megszabadulnom tőle, de nem is érdekli. Erősen tart közel magához közben pedig a monitort nézi.
- Én is megakarom nézni. - mellém helyezkedik Daria és a jobb kezemet is átöleli, így használhatatlanná válik mind két kezem. - Eddig nagyon jó. - kuncog a fülembe, majd óvatosan nyalja végig a fülkagylóm. - Ügyes vagy... - suttogja bele. 
Megrezzenek és egy pillanatra elfelejtek levegőt venni. Enyhén kikerekedik a szemem. 
Ettől féltem a legjobban. Két örült tyúkkal lenni kettesben akik kiéhezve vágynak rám és a szexre. Elküldhettem volna őket, de helyette kinyitottam nekik az ajtót és most hagyom, hogy a fülemet szopogassa az egyik.
- D... Daria... - húznám el a karom, de nem engedi. A fejemet döntöm oldalra, hogy elszakadjon a fülem a szájától, viszont a másik oldalról is a fülcimpámra harapnak. Ketten kezdik kényeztetni a fülem és nem bírom ki. Halkan sóhajtok fel, egyenesbe állítom a fejem és lehunyom a szemeimet. Nem ellenkezek, mert kifejezetten tetszik amit csinálnak.
- Tetszik Sugar...? - lágy, vággyal telt hangon szólal meg a bal oldalamon ülő Darci. A keze végig simítja a mellkasom, majd a hosszú körmeivel kezd játszani a pólómon.
- Igenh... - sóhajtok fel a kacér játéknak köszönhetően. - De... Elég...
- Lazulj el Sugar... - veszi ki az ölemből a gépem Daria. A lábam mellé teszi az asztalra, majd vissza tér hozzám és a fülem helyett a nyakamat kezdi csókolgatni. Az ő keze is beindul és akcióba kezd. Végig cirógatja a combom, majd az egyik ujja végig siklik a nemességemen, amit csak a farmerom, és az alatta lévő vékony alsó véd. Éles sóhajt engedek szabadon. A keze után nyúlok, de sajnos a fiatalabbik hamarabb éri el a kezem és össze kulcsolja az ujjainkat.
- Ne ellenkezz... Ha rossz fiú vagy megbüntetünk. - kuncog a fülembe a lány az édes hangján. Lágyan csókol a fülem mögé, majd elengedi a karom és az állam alá nyúlva fordítja maga felé a fejem. Lehunyt szemekkel csókol a számra és kezdi birtokolni az ajkaimat. Lassan csókolok vissza és a szabad kezemmel simítok a nyakara. Bele kuncog a csókunkba és a már alig sárga hajamba túr. Daria lassan húzza le a farmernadrágom cipzárját és engedi a két anyag köze az apró kacsóját. Fél szemmel követem végig amit csinál és teljesen abba hagyom a csókot, amikor a lány rám fog. Darci ajkai és fogai közé nyögök. Elszakadok a lánytól és az ujjainkat is szét szedem. Az idősebbik kezéért nyúlok, majd kiveszem a nadrágomból. Ha így haladnak felfogok izgulni és azt most nagyon nem akarom bármennyire is vonzó, hogy két lány kényeztessen.
- Fejezzetek be és menjetek haza. - megtörlöm a szám, felhúzom a cipzárom.
- YoonGi, ne akard, hogy durván játszunk tovább. - markol a hajamba Daria, ennek hatására hátra húzza a fejem. Fájdalmasan sziszegek fel.
- Ne bántsd! - simít az arcomra Darci. - Ez fáj neki. - puszil a keze helyere. Jól esik a a gyengeség amit a fiatalabbiktól kapok.
A nővére csak halkan sóhajt, majd el könnyű mozdulattal lendíti át a lábat rajtam, így az ölemben foglal helyet.
- Tényleg menjetek haza. - nézek a két lányra. - Dolgoznom kell.
- Elmegyünk, de... - hajol a fülemhez az ölemben ülő. - ... előtte dugj meg minket...
Istenem... Már csak ez hiányzott. Nem mondom, élmény lehet egyszerre két lánnyal dugni, főleg, hogy mind ketten modellek, de valahogy most semmi kedvem ehhez akár mennyire is dögösek. Viszont, ha utána elmennek akkor ezer örömmel.
- Jó... - csókolok a nyakára a lánynak. - Viszont én vezetek.
- Nem, nem. - kuncog Darci. - Mi vezetünk. - kezd a hajammal játszani. - Úgy csináljuk, ahogy mi akarjuk.
Csak bólintok. Semmi értelme nincs erről vitát nyitni. Csak rendezzük le és húzzanak innen.
- Én itt akarom. - Dariara irányul a kisebb figyelme. - Gondolom megint te kezded...
- Természetesen. - kuncog a lány. Egy könnyű mozdulattal dobja le a kivágott pólóját, így teljes látványt kapok a melléről, amit csak egy melltartó ural. Végig vezetem a kezem az oldalán, majd a hatához nyúlok és könnyedén csatolom ki a melltartóját. Egyedül bújik ki belőle és a pólója után dobja. Végig szemlélem a melleit és elmosolyodok. Senkinek nincs ekkora mázlija mint nekem.
- Az ajkadat harapdálod. - végig simít magán még el nem jut az agyamig, hogy tényleg az alsó ajkamat rágcsálom. A kezemért nyúl és a mellére helyezi a tenyerem. Vadul markolom meg, mire felnyög és enyhén hátra dönti a fejét. Ahogy végig merem a mellétől felfele a gyönyörű bőrét elkap a vágy. Annyira rég voltam már lánnyal testileg, hogy nem is emlékszem az igazi orgazmusra, ami az egész testemet átjárja, de most kettő szuper modell kér fel olyan dologra amire más biztos nem.
Mire feleszmélek már teljesen meztelenül ülök a kanapén, az ölemben a csupasz Dariával. Ez az egész szituáció olyan mint egy drága pornófilmben. Mi egymást faljuk, még a percekkel fiatalabb Darci bugyira vetkőzve ül mellettünk és a hajamat simogatja, időnként beletúr. Daria lassan fordul le rólam és egy apró zacskót vesz ki a táskája kisebb zsebéből. majd könnyedén tépi fel és a merevségemre csókol, ami még inkább megmozgat testileg, mivel minden porcikám beleremeg. Lehunyt szemekkel élvezem, ahogy felhúzza rám a gumit, majd vissza fordul az ölembe és a nyakamra csókol. Elmosolyodok és a derekára simítok, majd rá fogok. Lassan ereszkedik rá és teljesen eltűnik benne a teljes hosszam. Kéjesen nyög fel és billenti hátra a fejét, így a teljes nyaka gyönyörű látványában élvezkedhetek az alsó végtagommal együtt, ami végre újra megtöltődik vággyal és élettel. Már ideje volt, hogy végre kivirágozzon akár egy rügyező rózsa. Még is van benne valami jó, hogy eljött ez a két szépség és felkínálják magukat nekem, illetve kényszerítenek rá.
Erősen szorítom az oldalát és élvezem a folyamatos mozgását, amit a teljes testével csinál, vagy csak a csípőjét mozgatja előre hátra, Egyre hangosabban nyögök, ahogy a csúcs felé haladok az ölemben ülő lánnyal, de ahogy ő elélvez le is száll rólam, így felizgulva maradok. Lihegve hajol a fülemhez és simít végig az arcomon.
- Meghagylak a húgomnak... - suttogja el, majd bele csókol a halló szervembe.
Darci egy mozdulattal kapja le magáról a csipkés francia bugyiját és úgy emelkedik felém akár egy porcelán baba, ami csak arra vár, hogy valaki óvatosan, és gyengéden, vigyázva felmelegítse a hűvös, fehér bőrét. Ez a lány pont olyan érzéseket kelt bennem mint MiHi fiatal korában. Szenvedélyt és tűzet, hogy az enyém legyen...
Kínzó lassúsággal ül bele a férfiasságomba akár csak a nővére, de sokkal szenvedélyesebben és mélyebben kezd rajtam mozogni. Teljesen magamhoz ölelem a lány testét és a fülébe nyögök akárcsak ő az enyémben.
- Máskor is... akarok veled... szexelni... - suttogom el remélve, hogy Daria nem hallja meg.
- Én is... - mosolyodik el és a nyakamba puszil. - Úgy, hogy... csak az... enyém vagy... - lihegi el. Kénytelen vagyok egy picit megszívni a nyakát, de vigyázok a bőrére, viszont így is sikerül egy kis nyomot hagynom. Túl érzékeny a kislány bőre... Imádom...
Teljesen benne élvezek el és átkozom a rám húzott gumit, hogy határt szab a kettőnk teljes gyönyörének, de azért örülök, hogy valaki feltalálta az óvszert. Lassan, lihegve hagyja abba a mozgást az ölembe ülő lány, majd elhajol tőlem és a hajába túrva mosolyog rám.
- Foltos lett a nyakad. - közli vele a tényt, a nővére, mire ő azonnal pont a foltra kapja a kezét, először megijed, majd elmosolyodik és a szemeimbe néz. Vissza hajol a kulcscsontomra és erősen szívja ki teljesen lilára, de nem bírom szó nélkül. Hangosan sóhajtok fel és a derekát markolom meg.
- Az enyém vagy... édes... - suttogja el a fülembe kajlán.

MiHi szemszögéből:

Egy hatalmas zsák kajával várom a fiúkat a ház előtt, mivel JungKook állítása szerint, akivel nem rég beszéltem, azt mondta tíz perc és itt vannak, de már több mint húsz perc eltelt és senki sehol. Már az a gondolat szalad át a fejemen, hogy haza megyek és egyedül eszem meg a lányokkal ezt a hatalmas adag kaját, amit a fiúk elmondása szerint vettem meg. Az étteremben nem normálisnak néztek, hogy tizenkét főre veszek kaját, elég borsos áron, de megígérték, hogy vissza adják a pénzt.
Percek múlva áll meg a kocsi és a fiúk szállnak ki. Elmosolyodok az izzadt barátomon, akinek az arcára széles mosoly csúszik, akár csak a többieknek amint kiszállnak. Velük megyek be az épületbe és köszönnék nekik, de JeongGuk azonnal kisajátítja a szám, így képtelen vagyok köszönni. Vadul esik nekem, mivel már napok óta nem látott és én ugyan azzal a vadsággal csókolok vissza. Az ajkunk vad táncot jár a másik öt fiú jelenlétében, de egyikünket se zavarja, ennyire kiéhezve képes lenne itt helyben magáévá tenni, olyan szenvedélyes... és én hagynám magam.
- Na jól van! - szól ránk Jimin nevetve. - Megeszitek egymást.
- Kár lenne. - hajolok el kuncogva JungKooktól, aki még mindig szorosan tart közel magához. - Annyit fizettem az ételért, hogy enni akarok belőle.
- Mindent megvettél amit mondtunk? - kérdezi nagyra nyílt szemekkel TaeHyung, amire bólintással válaszolok. - Király... - hülyén mosolyodik el és kikapja a kezemből a zacskót, majd a nyálát csorgatva veszi célba a liftet.
- Imádlak... - csókol meg röviden JeongGuk. - Tökéletes vagy.
- Ugyan már, Kookie. - nevetek fel zavaromban. - Szerencsétek volt, hogy volt nálam elég pénz mindenre. Különben egy adag csirkét hoztam volna, amit a szemetek láttára ettem volna meg.
- Tökéletes és gonosz... - rázza meg a fejét HoSeok. - Az összes lány ilyen.
Közösen liftezünk fel a lakásuk szintjére. A liftből kilépve azonban olyan látvány fogad minket, amitől padlót fog az állunk. A két ikerlány lép ki a fiúk lakásából a ruhájukat igazgatva. Haey mondta, hogy szól a lánynak, de nem gondoltam, hogy tényleg eljönnek, vagy hogy Suga beengedi őket a lakásba. Mosolyogva néznek ránk ahogy meglátnak minket.
- Vigyáztunk rá még nem voltatok itthon. A játék közben kicsit elfáradt. - kuncog Daria és vállba veregeti Jint még elsétálnak mellettünk. Hátra fordulva nézzük, ahogy elindulnak a lifttel lefelé.
- Na ne... Azt ne mondjátok, hogy YoonGi mind a kettőt... - motyogja zavartan Jimin. - A fenébe! - csattan fel.
A fiúk NamJoont és SeokJint kivéve azonnal a lakásba sietnek és nevetésben törnek ki. Hárman utoljára lépünk be, de azonnal elfordítom a fejem, amint meglátom, hogy teljesen meztelen.
- És még engem szóltál le a kanapé miatt, Hyung! - nevet JungKook.
- E-Elég! - szól a fiúkra YoonGi. Fél szemmel pillantok rá, de már rajta van az alsónadrágja és a pólója, így elemelem a kezem a szemem elől. - Nem tudtam, hogy MiHi is jön! - néz rám.
- Én hoztam a kaját. - szólalok meg nehézkesen, majd elmosolyodok. - Te csődör. Egyszerre kettővel?
- Te ne kezd el! Benned bíztam, hogy nem leszel olyan mint ezek a barmok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése