2016. november 3., csütörtök

2. Évad 26. Fejezet: Valamit titkoltok?

MiHi szemszögéből:

Vegyes nevetgélés zavarja meg a nyugodt, békés álmomat. Nehezen nyitogatom a szemem a nehéz pilláim miatt. Kitisztul a látásom és az első amit meglátok a fejem alatt lévő párnán piheni kezem. Magányosan ülök fel a puha ágyban, azonnal végig vezetem az ujjaimat a kihűlt párnán amin pár órája JungKook pihentethette a fejét. Szélesen mosolyodok el, amint megcsapja az orromat Kooki jellegzetes illata. Eszembe jut a tegnap történt szerelmeskedés és kénytelen vagyok a felső fogaimmal vissza tartani az alsó ajkam. Kijjebb takarom magam. Magamhoz emelem a kezem, de a felső testemet Kooki pólója védi. Fél kézzel túrok a hajamba. Kipattanok az ágyból és a szekrényhez lépek. Elő keresek tiszta fehérneműt, rövid farmert és egy nagyobb pólót. Magamra kapkodom az anyagokat, majd a kezembe kapva Kooki pólóját ki sietek a szobából és azonnal szemet szúrnak a fiúk a heverőn és a földön a társaságukban Bingóval. Elmosolyodok és lassú léptekkel sétálok oda hozzájuk. 
- Jó reggelt. - nézek végig a fiúkon. Azonnal minden tekintet rám szegeződik, de én csak JeongGuk izmos hasával tudok foglalkozni. Tökéletes kilátást kapok belőle és kicsit irigyelem, hogy mások is láthatják a hasát. 
- Végre, hogy felkeltél! - nyújtja felém a kezét JungKook. - Kezdtem fázni. 
- Van saját pólóm. Tudod. Itt élek. - lépek át BamBam és Jackson között akik a földön találtak helyet maguknak. A pasimhoz lépek és a kezébe adom a pólóját. Tekintete az ölébe hív, de túl fáradt és nyomott vagyok a reggeli romantikához. - Öltözz fel. - sétálok el a kanapé mellett és a hajába túrok, majd a konyhába andalgok. A gázon lévő lefőzött kávés csőrős edényt veszem a kezembe és öntök egy kicsit a bögrémbe. Langyos gőz száll fel a kék bögréből és teljesen eltűnik. Vissza teszem a gázra az üveg edénykét, majd cukrot és tejet veszek elő. Cukrot teszek a kávéhoz, majd felöntöm tejjel és össze kavarom. Elrakom a dolgokat és a tejes kávém kavargatva megyek vissza a többiekhez ahonnan folytonos beszéd és nevetés jön.
- És miért jöttetek? - pillantok körbe. A hangomra mindenki elhalkul és engem kezd bámulni.
- Talán problémád van azzal, hogy eljöttünk hozzád? - pattan fel Mark és átkarol. Szélesen mosolyog rám, sehogy nem tudja elrejteni az örömét. Haey mesélte, hogy elmondta Marknak a babát. Nem gondoltam, hogy egy fiú tud ennyire örülni annak, hogy becsúszik egy gyerek... Először én se tudtam...
- Nekem aztán nem. - iszok bele a kávémba. A bögre mögül kukucskálok ki. - Gondolom beszélni is akartok velem. - engedem lejjebb a bögrét és JaeBumra, majd egy pillanatra JinYoungra nézek.
- Akartunk. - édes mosoly szökik JB arcára. Kénytelen vagyok elmosolyodni. - Rajtunk kívül SungKi is kapott levelet.
Egy pillanatra kikerekedik a szemem, de még időben pillantok el a fiúról és forgatom meg a szemem. Én és az a tetű egy légtérben? Egy drámában? Teljes mértékben ki van zárva.
- A mi bandánkból is kapott levelet SeokJong. - támaszkodik meg Mool az előtte ülő Hopi hátán. - Mivel ő a legidősebb és a legtapasztaltabb ő kapta.
- Kezdek rettegni ettől az egésztől. - rázom meg a fejem.
- Majd itt is nyögsz párat és minden el van intézve. - nevet fel gúnyosan YoonGi.
Az arcom eltorzul a dühtől és az idegtől ahogy jó páran felnevetnek. Felgyűl bennem az inger és nem vagyok képes vissza fogni magam. Leteszem az üres bögrém és felemelve a kis asztalról a telefont Sugának vágom aki elég hamar reagál a repülő vezetékes készülékre. Elkapja és az ölébe ejti a kezét. Piszok nagy mázlija van, hogy kosarazik. A reflexe nagyon jó.
- Ezzel a fogamat is kiüthetted volna! - dobja vissza a kezeimbe. Két kézzel kapom el és a helyére teszem. - Gondolkozz mielőtt cselekszel.
- Te pedig ne pofázz annyit. - sóhajtok és a hajamba túrok. Az államig lenőtt frufrum könnyen csőszik vissza a homlokomra. Legszívesebben addig tépném a szőke hosszú haját még a bocsánatomért nem esedezik.
- Egyébként. - sóhajt JeongGuk. Az apró sóhaj akkora erővel bír a szobában, hogy a többiek azonnal rá figyelnek. - ChulMoo mit csinálsz itt? - az unoka öcsémre néz, aki azonnal felkapja a nevére a fejét. Láthatóan zavarba jön, ha arra gondol, hogy miért nálunk lakik már lassan több mint egy hónapja.
- Én csak... Ez... - hajtja le a fejét. A homlokán lógó világos tincsekkel kezd szórakozni, így próbálja levezetni a feszültségét és a zavarát. Néma csend telepszik le a lakásra és mindenki csak őt nézi. Tudom, hogy sose szerette, ha kínosan érzi magát és ez az egész most nagyon az lehet számára. Nem tehetek mást, csak annyit, hogy kisegítem.
- Valamiről beszélni akar, de csak pár emberrel. Szóval... JeongGuk-on, Mark-on és YoonGin kívül mindenki menjen el. - mosolygok aranyosan.
- Kegyetlen vagy... - áll fel BamBam. - De, ha ezt kéred akkor rendben.
Az említetteken kívül mind felállnak, majd elmennek szépen távoznak SuBinnel együtt. Lehuppanok a kanapéra JeongGuk és YoonGi közé és szinte azonnal a barátomhoz bújok aki egy apró puszival ajándékozza meg a homlokom, majd lassan simítja végig a karom. Jólesően mosolyodok el és hunyom le a szemeimet. Annyira jó mellette.
- Akkor... Mi is az a hatalmas probléma? - keresztbe teszi a lábait Suga, majd az ujjait össze kulcsolja a térdén és nagy szemekkel figyeli a fiatal fiút aki csak sóhajt.
- Szeretném, ha... Beszélnétek YeJunnal. - mély levegőt vesz ami hatására a mellkasa megfeszül és kirajzolódnak az elég rendes, de aranyos izmok.
- Miért? Valami baj van? - cirógatja a bőröm JungKook. - Valamit csinált amiért itt vagy és nem ott?
- Ami azt illeti igen. - bólint, majd idegesen kezdi az ujjait tördelni. A homlokán megjelennek az apró, csillogó izzadtság cseppek, amikor lassan folynak végig az arcán és az állához érve a földre cseppennek. A csend miatt szinte hallani minden parányi izzadság csepp földet érését. Nehezen szedi össze amit mondani szeretne a fiúknak, majd ismét hatalmas adag oxigént juttat a tüdejébe és neki kezd. - YeJun... Olyat tett velem amit egy fiúnak nem kellene egy másik fiúval.
- Micsoda? - kerekedik ki Mark barna szeme és szinte ijedten néz a jövendő sógorjára. Talán hármójuk közül őt üti meg a hír a legjobban.
- Csak tapogatott... - hajtja le a fejét az unoka öcsém. - És... Azt csinálta a kezével.
- Mindig is tudtam, hogy a srác egy homár. - megkönnyebbült, egy; énmegmondtam sóhajt hallat YoonGi, majd enyhén rázza meg a fejét, és hátra dől a kanapén. - Azt szeretnéd, hogy beszéljünk a sráccal?
- Igen. Örülnék, ha beszélnétek vele. - feljebb emeli a fejét, de retteg a szemünkbe nézni.
- Rendben. - veszi el a karját a nyakamból JeongGuk, majd talpra áll. - Beszéljünk vele.
- JeongGuk. - állok fel és megvárom még a másik három fiú a bejárati ajtóhoz fárad, majd a barátom mellkasára teszem a kezem és a szemeibe nézek. Azonnal magához húz és édesen mosolyog rám. - Ami a ma estét illeti... Örülnék, ha velem töltenéd a szülinapod estéjét... - mosolygok rá kicsit huncutul.
- Jól hangzik. - hajol az ajkamra és lassan, szerelmesen csókol meg. Annyira fantasztikus a csókja, hogy azonnal vissza csókolok és az ajkán csüngök.
- JeongGuk! - szól határozottan a pasimnak YoonGi. Persze Kooki azonnal ellép tőlem és vissza ülök a kanapéra.
A fiúk magukat hergelve hagyják el a házat, és teljesen magamra maradok egyedül a kanapén ülve. Felállok és elő keresem a levelet amit a napokban kaptam. Kényelmesen elhelyezkedve kezdem olvasni az üzenetet, ami csak annyit ír, hogy holnap reggel muszáj bemenni a forgatás helyszínére, ahol minden információt elmondanak a drámával kapcsolatban.
Az arcomra ejtem a papírt, majd lassan hunyom le a szemem és alszok el a papírok alatt.

JungKook szemszögéből:

Mindössze fél órát tölthettünk az S.M.Entertainment nem régen debütált új fiú csapatálnál és végeztünk fejmosást a srácon aki két éve szinte agyon vert az utcán éjszaka. Nem haragszom, csak zavar, hogy ennyire utálta azt aki vagyok. Gyűlölte azt, hogy idol vagyok, de ő is ezt az utat választotta.
- Fura... - dől a lift falának YoonGi. - Nem meleg, de akkor miért tapogatja a csapattársa farkát?
- Biztosan így akarja idegesíteni Moolt. - lassan, szinte halk nélkül áll meg a lift az emeletünkön. Kinyílik a nagy ajtó és kilépünk belőle. A kis beszélgetés után Sugával ketten jöttünk haza, mivel Marknak muszáj volt megnéznie Haeyt.
- Igazad lehet. - helyeseli az állításom a csapat társam és a lakáshoz sétálunk. Szerencsére a többiek már haza értek. Benyitunk és azonnal ordítozás fogad, ami mint mindig most is HoSeoké.
- Már megint... - fáradtan, de idegesen forgatja meg a szemeit YoonGi. - A szobámba mentem. - bal kezével túr a szőke hajába, majd elsétál a szobák felé és el is tűnik.
Kuncogva megyek be a konyhába és kezdek valami eledel után kutatni, de sajnos semmi nincs, pedig már elmúlt fél egy. Jin ilyenkor már rég kész van az ebéddel, de most még nyomát se látom annak, hogy itt valami kaja készítés lesz. Lemerem fogadni, hogy megint Kim NamJoon ajkain csüng... Mióta rájuk nyitottam egyáltalán nem szégyellik előttem megcsókolni egymást, de csakis előttem.
- Kim SeokJin! Hol az ebéd!? - ordítok és dühösen csapom be a hűtő ajtaját.
Alig telik el tíz másodperc mikor Jin a száját törölgetve siet a konyhába és félre lökve kezdi előpakolni a cuccokat. Ellépek a pulttól és a konyha asztalhoz ülök. Csatlakozik hozzám NamJoon.
- Miért csinálod a hepajt? - könyököl az asztalra a leader és a szemeimbe mered kicsit se kellemes nézéssel. Képes lenne megölni amiért elrontottam a romantikus pillanatukat.
- Éhes vagyok és nincs sehol az ebéd. Egyenlőre csak én tudom a kis titkotokat, de, ha így csináljátok a többiek is rá fognak jönni, hogy valami nem tiszta. - ingatom meg a fejem. - Se ebéd és elvagytok mind ketten tűnve. A nyakadon egy lila folt ragyog ami kicsit se feltűnő annak ellenére, hogy nincs barátnőd.
- Lehet azt nem kellett volna... - motyogja Jin bűntudatosan, majd felénk fordul és a konyha pultnak támaszkodik. - Igaza van Kookinak... Nem csinálhatjuk ezt így.
- Az lenne a legjobb mindenkinek, ha elmondanátok a fiúknak, hogy ti jártok. - felváltva nézek a két fiúra, de Jin vadul rázza meg a fejét, jelezve, hogy neki egyáltalán nem tetszik az ötletem.
- Nem mondhatjuk el. - szólal meg Jin helyett Nam. - Egyenlőre nem, mert túl nagy falat lenne.
- De az nagyon rosszul fogja őket érni, ha megtudják. - nézek egyenest a csapat fejére.
- Mit nem tudunk meg? - csapódik le az asztalhoz Jimin. Szélesen mosolyogva várja, hogy kiöntsem neki a szívem, de mint jó barát nem teszem meg.
- Semmi érdekes, csak beszéltünk. Ti szóba se jöttetek. - válaszolok nehezen miután össze szedtem minden gondolatom.
- Vágom. - bólint Jimin. - Szóval valamit titkoltok?

13 megjegyzés:

  1. El sem hiszem, hogy folytatod, nagyon szeretem ezt a történetet. Ez a két fiatal, MiHi és Kook annyit szenvedtek a kapcsolatukért, nem teheti tönkre senki. Ők egymásnak lettek teremtve, igaz jó nagy kerülővel, de mégis együtt vannak :D
    Örülök, hogy a jó viszony még mindig megmaradt a GOT7 fiúkkal, bár BamBam nem volt szimpatikus azért, amit tett. MiHi-nek csak eszébe jutott megint az a baba, főleg így, hogy az unokatestvére is gyereket vár :D Mark mint apuka ….. imádnivaló :D
    Na arra a szerepre és szereposztásra már én is nagyon kíváncsi vagyok. YoonGi de aljas volt, ahogy beszólt „majd itt is nyögsz párat és minden el van intézve”. Én lehet nem a telefont vágtam volna hozzá.
    ChulMoo, szegény fiú, hogy szégyelli még mindig magát, mert az az állat zaklatta. Ja, ha csak zaklatta volna  Azért én a három fiú helyében jól megraktam volna, hogy tudja, legközelebb hogyan viselkedjen.
    Jin drága, nem minden a szerelem, azokkal a csókokkal csak te laksz jól, a többieknek kaja kell! Miféle hanyagság ez, csak magadra gondolsz? Nem félsz, hogy lebuktok? Upsz, Jimin végszóra érkezett, most mi lesz?
    Ugye nem ilyen sokára jön a folytatás? Szerettem ezt a történetet, eseménydús, fordulatokkal, szenvedéllyel, fájdalommal. Azt hittem, már lemondhatok róla, de mikor megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Folytasd! :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök a pozitív kommentnek! Ígérem folytatom és sietek a következő résszel. :D

      Törlés
  2. Na jooo ezzel a folytatással kárpótoltál:3
    Na meg ez a NamJin páros nagyon, bejön imádom a kis huncutkákat. De már alig várom milyen csavarok, szerelmi szálak ,kavarasokfognak itt folyni a folytatásban 😏.
    Ajj annyira örülök, hogy van folytatás már rendes megijedtem, hogy abbahagyod. Mondjuk kár lett volna mert ez volt a legelső blog amit olvastam (de tényleg) és ezt nagyon megszerettem remélem meg sokára lesz vége mert nagyon jól írsz és kár lenne ezt abba hagyni :33 Már alig várom a folytatást ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesznek még érdekes fordulatok, azt le se tagadom. :D Sietek, hogy még több bonyodalmat keltsek <3.

      Törlés
  3. Uristen..Edig ezt a blogot imadom a legjobban...Kb 2hete kezdtem el olvassni es annyira jo...😍😍😍Krlek hozd az uj reszt mert megbolondulok annyifa varom hogy mi lesz ❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) ígérem sietem!❤❤

      Törlés
    2. Remelem is😊😊😊😉mar nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz 😊😃😃😄

      Törlés
  4. Mar nagyon varom a kovi reszt es eddig is olyan izgalmas volt,hogy tukon ulok!!!!Gyorsan a. Kovi reszt!!!!������

    VálaszTörlés
  5. Most kimegyek, es el asom magam es ott sirok!Ha kesz lesz a kovi resz szoljatok es elojovok!:)

    VálaszTörlés
  6. Hello! Mikor jön a kövi rész? Belebetegszem, ha nem tudom meg mi a vége. 😲😲

    VálaszTörlés
  7. Uristen! Nagyon jol irsz, remélem minél elöbb jön a kövi!!!! ������

    VálaszTörlés
  8. Szia nagyon tetszik a blogod. Még csak 3 napja kezdtem el olvasni de egyszerűen nem bírtam letenni. Ez a kedvenc blogom de a dátumot nézve picit elvagyok szomorodva...😞 Remélem hamar folytatod mert ebből még sok mindent ki lehet hozni. Csak így tovább!😘

    VálaszTörlés
  9. Remélem még folytatod attól függetlenül, hogy régen írtál!😘💕

    VálaszTörlés