2016. március 18., péntek

2. Évad 25. Fejezet: Hormonok háborúja +18

JungKook:

Az utolsó fellépés színhelyén vagyunk Szöulban. Elérkeztünk a folytonos fellépés legvégére. Sikeresen letudtuk az utolsó fellépést és az új album összes dalát és pár régebbit elénekeltük. Mindössze kettő és fél órás volt a koncert, természetesen hihetetlenül élveztem és kicsit sajnálom, hogy vége van, de holnap már MiHivel tölthetem az egész pihenő napomat, egyben a születés napomat is. Remélem nem felejtette el, hogy holnap egész nap az enyém. Még mondtam is neki tegnap előtt.
A színpad közepén állva, a rajongók felé fordulva köszönjük meg, hogy eljöttek. Mint mindig én vagyok az utolsó aki elköszön a rajongóktól.
- Nagyon köszönöm nektek, hogy eljöttetek! - nézek szét az Army bomb-ot tartó rajongók között és elmosolyodok. Lejjebb engedem a mikrofont az ujjongásra és szélesen vigyorgok. - Holnap kezdődik a következő fél év. Induljon velünk a suli holnap!
Tapsolni kezdenek és sikoltozni. Meghajolunk és integetve megyünk. Lesiettünk a megvilágított porondról a kis lépcsőn és a hangosítok kezébe nyomjuk a mikrofont. A staffok azonnal oda ugranak hozzánk. Leveszik a headset-et, majd a homlokomat és a nyakamat kezdik törölgetni. Már teljesen eltűntek a lila foltok a nyakamról. Kár... 
Hara kíséretével sétálunk el a pihenőig. Természetesen elsőnek nyitok be a hűvös öltözőbe ami - mint mindig - tele van kajával. Viszont most más is vár ránk a kis szobában. A kis kerek fotelben egy szőkés hajú lány van össze gömbölyödve és a tündér álmát alussza. A kanapén az oldalára fordulva pedig egy fekete hajú lány szundikál. Felismerem MiHit és Shyot. A barátnőm mellé lépek és leguggolok a feje mellé. Az arcát fürkészem. Olyan rég láttam, hogy a mostani látvány egyszerűen megbabonáz. 
- Mit csinálnak itt ilyenkor? - sétál el mögöttem Jimin, majd ő a Shyo arcát kezdi nézni. - SeoHyeonnak holnap már iskola van... 
- Biztos szeretett volna látni. - kuncog halkan Tae. - Nem akarjátok őket felkelteni? 
- Én ébren vagyok... - motyogja lezárt szemekkel a barátnőm. Lassan nyitja ki a gyönyörű barna - szinte fekete - szemeit. A kezével tolja fel magát ülő helyzetbe. Kitörli az álmot a szeméből, majd rám néz és elmosolyodik. Aranyosan mered rám a kis gödröcskéjével. - Mennyit változtál... - kuncog halkan. - Szinte teljesen szőke vagy. - a hajamba túr, majd óvatosan meghúzza a világos barna fürtjeimet. 
- Te pedig újra fekete vagy. - mosolygok rá. - És kék... 
- Ugye mennyire jó? - engedi el a hajam. Maga mellé ejti a fekete színűre festett körmös kezét. - Nekem nagyon tetszik. - a kezébe veszi a haját és jobban szemügyre veszi. - Ugye nem baj, hogy bejöttünk? 
- Dehogy, baj. - mellette foglalok helyett a krémszínű kanapén. Átkarolom és magamhoz húzom. Az arcára nyomok egy kis puszit, majd amint rám né szájon csókolom. 
Lassan csókol vissza a puha dinnye ízű ajkaival. Lassan vállunk el egymástól, de közel maradunk egymáshoz. 
- Aludjatok nálunk... - suttogom el. - Te velem, SeoHyeon pedig Jiminnel... - az arcát cirógatva suttogom el. 
- Nem lehet... Shyonak holnap suli nekem pedig be kell mennem a céghez... Ha jól megy kapok egy új szerepet az egyik sorozatban. 
- Mi? - ül le mellénk TaeHyung. - Lesz ugyan olyan jó, mint az előző? 
Hátrébb hajolok és hátra dőlök a kanapén. A combjára ejtve a kezem kezdem simogatni a meztelen térdét. A sima puha bőrét érintve elkap a vágy. 
- Most indul a sorozat? - pillantok MiHire. - Főszerepet fogsz játszani? 
- Igen és igen. Ha minden igaz akkor a GOT7-ből vagy Junior vagy JB-vel. Még nem tudom kivel mivel ők is ma kapták meg a felkérést. - a kezére néz, majd az én kezemre és rá rakja a sajátját. 
- Ez is olyan lesz mint az? - ráncolom a homlokom, ha csak vissza emlékezek az erotikus jelenetekre.
- Nem teljesen. Lesz benne csók, mivel szerelmi történet lesz, de annyira nem lesz durva. Megnyugodhatsz. - halkan nevet fel és a szája elé emeli a kezét. 
- Akkor szívesen elmegyünk a forgatásra. - a fotel karfáján foglal helyet YoonGi. - Kíváncsi vagyok a bakizásaidra. - a lány haját kezdi piszkálni. 
- Én miért nem vagyok leszerződtetve színésznek...? - elveszem a kezem a lábáról és keresztbe fűzöm a mellkasom előtt mind két karom. - Bezzeg a GOT7-ből mindenki le van szerződtetve...
- Hát... JinYoung és JaeBum már régóta színészkednek. - csatlakozik a beszélgetésbe NamJoon. - Ők a banda előtt is szerepeltek. 
- Bár nem értem miért pont őket kellett választani. - rázza meg a fejét a barátnőm. - Nem is egy cégnél vagyunk leszerződtetve és még az élet korunk is teljesen eltér. Ők mind ketten három évvel idősebbek mint én.
- Lehet épp azért lettetek így beválogatva. - mosolyog rám Jin. Édes férfia alól kilátszanak a gyönyörű fehér fogai. Ezzel a mosollyal bármelyik lányt képes lenne elcsábítani.
-  Nem tudom... Az egészről alig tudok valamit. - a mellkasomnak dől és a hasamra simít. - Még nem kaptam meg a történetet és a forgató könyvet.
- Annyira csak nem vészes. - a hátára teszem a kezem és fel le mozgatom a kezem. Így simogatom.
- Nem akarsz nálunk aludni...? - felnéz rám és akár egy kis kutya úgy csillognak a szemei. Hogy tudnék erre a nézésre és ezekre a szemekre nemet mondani?
- De... Viszont akkor még a többiek előtt el kell mennünk. - kimászok alóla és ledobom a pólóm. A kanapéra dobom pont mellé. Rá pillantok és enyhén harap az ajkaira miközben egy pillanatra se veszi le rólam a tekintetét. Felveszem a pólót amiben ide jöttem és a pulóverem. - Megmondjátok, hogy gyalog mentem? - nézek a fiúkra akik egyszerre bólintanak.
MiHi fel áll és megigazítja a szoknyáját. Tesz pár lépést az alvó Shyo felé akinek az arcával Jimin játszik. Azonnal begerjedek ahogy végig mérem a barátnőmet tetőtől talpig. Istenem...
- Felkelted? - hajol a térdére a lány.
- Persze. - válaszol Jimin és azonnal apró puszikkal kezdi ébresztgetni. Shyo lassan nyitja ki a nagy szemeit. Ahogy meglátja a barátját magához öleli. Apró puszit nyom a szájára, majd elindulunk a lányokhoz a sötétben.

Jr. szemszögéből:

A szobámban ülve nyomkodom a laptopom és nézegetem az érdekességeket. Ma már nem is egy rövid történetet olvastam rólam és MiHiről. Hogy tud az ember valakibe ennyire belehabarodni, hogy fanok által megírt blogokat olvassak a képzeletem kielégítésére? Teljesen elcsavarta az a lány a fejem... Ha csak vissza gondolok a kis kalandunkra ami a szobájában játszódott le. Ahogy vissza emlékszem, hogy az ölembe tartom és az elmondása szerint a fenekére markolok... Sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy teljesen megfeledkezik Kookiról és... Istenem!
Hátra döntöm a fejem és az arcomhoz emelem a kezem. A tenyerembe temetem az arcom. Miért pont egy foglalt csajba kell beleesnem...? Ez maga a pokol.
- Junior. - kopog be az ajtómon BamBam. Fél szemmel nézek az ajtómra. Lassan nyit be és óvatosan kukkant be. - Kaptál egy levelet. - lóbálja meg a kis borítékot.
Felpattanok és az ajtóhoz sietek. Kiveszem a kezéből a nekem érkezett levelet, majd a fiú távozik én pedig leülök az ágyam szélére. Óvatosan tépem fel a borítékot és bújtatom ki belőle a félbehajtott lapot. Szét hajtom és gyorsan elolvasom.
- Mi?! - ordítok fel kicsit hangosan. Felpattanok az ágyamról és kiviharzok a többiekhez a nappaliba.
- Te is ugyan azt kaptad igaz? - halk nyugtalanító sóhaj szalad ki JB száján. - Minden bizonnyal MiHi is megkapta...
- Mit kaptatok? - veszi ki a kezemből Mark a levelet. Hamar elolvassa azt a pár sort, és tanulmányozza a sorokat, majd rám néz. - Ez...
- Én ezt nem vállalom! - ráncolom a homlokom, majd a hajamba túrva sóhajtok. - Én nem vagyok képes arra amire Hwo a kamera előtt!
- Nem írta, hogy az is lesz benne. - nevet BamBam. - Már elolvastam és szerintem csak csók fog benne el csattani, semmi több.
- Csók? - nézek a fiatalabbra. - Nekem nem írt csókot.
- Nekem igen. - bólint JaeBum.
Ne már, hogy az egyetlen lehetőséget, hogy következmény nélkül birtokoljam az ajkát eldobjam mert azt a szerepet JB kapta. Pedig mennyire... Jó lenne...  A próbákon többször is elpróbálhatnánk a csók jelenetet és talán még egy két intim rész is becsúszna...
- Junior! - csapja össze a kezét a szemem előtt, majd ijedten néz rám Mark mintha valami bajom lenne. - Már percek óta szólongatunk, de te csak bámulsz ki a fejedből.
- S-Sajnálom. - rázom meg a fejem, és ezzel próbálom kiverni a MiHivel kapcsolatosa gondolatokat, több kevesebb sikerrel.
- Azt beszéltük, hogy még annak a barom SungKi is kapott szerepet a drámában. - sóhajt JB. - Sajnos nem tudom, hogy mit... - ledobja a kis asztalra a levelet.
- Remélem semmi olyan nincs benne... - hajtom le a fejem és a tiszta parkettát bámulom.

MiHi szemszögéből:

Azonnal a szobámba megyünk Kookival. Éppen, hogy belépünk az ajtón nekem esik és falni kezdi az ajkaimat. A nyakába karolva húzom közelebb magamhoz. Istenem, de finom! A fenekemre teszi a kezét és felgyűri a sötét kék szoknyám, majd teljesen a fenekemre markol. Mool nem tudja, hogy Kooki ma nálam lesz.
- K-Kooki... - válok el az ajkaitól. - Várj egy kicsit.
- Nem bírok... - kezdi lefelé rángatni a bugyim, majd az ágyra lök. Ledobja a pólóját és rám mászni készül amikor nyílik a szoba ajtaja és az unoka öcsém lép be.
- MiHi, mehetsz... - rá nézek és ő is végig mér. - S-Sajnálom!!! - iszkol ki a szobából és becsapja az ajtót.
Mérgesen nézek vissza JungKookra, majd halkan sóhajtok és lerúgom a bugyim. Lehunyom a szemem és hátra billentem a fejem.
- Sajnálom... - húzza le a sliccét. - Mit csinál itt?
- Hosszú... Majd ő elmondja, de most... - nézek rá és huncutul vigyorgok rá. - Gyerünk.
Körbe nyalja a száját és rám veti magát. Könnyed, de nagy szájmozgatással csókolózunk. Végig karmolom a hátát, majd a szőkés barna hajába túrok. Elmerülnek az ujjaim a puha tincsei között. Elhagyja a számat és a nyakamat kezdi csókolgatni. Halkan sóhajtok fel a nyak puszikra. A hajába markolok és felhúzom a térdem.
- Téped a hajam... - néz fel rám.
- S-Sajnálom... - engedem el a haját. - Csak már nagyon hiányzott...
- Nekem is... - felgyűri a pólóm, majd lehúzza rólam amint a fejem felé emelem a kezeimet. - És holnap itt a szülinapom is... Amint haza jössz az enyém leszel... - ki csatolja a melltartóm és eldobja, majd szinte azonnal a mellemre tapad és a fogai segítségével kezdi izgatni a bimbóm. A nyelvét és bevető, majd erősen szívja meg. Ívbe görbül a hátam és hangosan nyögök fel. Ismét a hajába túrok.
- M-Menjünk már tovább! - szólok rá és egy könnyebb mozdulattal teperem magam alá. Lerúgom a szoknyám. Meztelenül fekszem rajta és a szemébe nézek. Lassan markol a fenekemre és nyitja szét a lábam, majd közé nyúl az egyik kezével. - K... Kooki... - nyomom a mellkasának a fejem amint eltűnik bennem az egyik ujja. Megemelkedem, majd kinyomom a fenekem
- Tetszik...? - suttogja és mozgatni kezdi az ujját miközben a fenekemet markolássza.
- I-Igen... - bólogatok. Felemelem a fejem és a szemébe nézek. - De... Mást akarok magamban... - nyögök halkan és a sliccéhez nyúlok. Óvatosan gombolom ki a nadrágját és húzom le a cipzárját.
Felpattanok róla és a lerángatom a farmerjét ami még a boxerét is lejjebb húzta egészen a dereka aljáig. Megragadom az alsója gumiját és lerántom az ágaskodó farkáról amit végig simít a boxer széle. Halkan nyög fel az érzésre és lehunyja a szemét.
- Mássz feljebb. - szólók rá.
Tesz a parancsomnak és a párnákig hátrál, majd rá ejti a fejét. Azonnal rá ugrok, majd bele ülök. Hangosan nyögök fel és felülve simítok a mellemre, majd mozogni kezdek. Az ő két mancsa is a mellemre kalandozik és ellökve az én kezemet rá markol.
- Jeong...Guk... - a hasára teszem a kezem és gyorsítok a mozgáson. Megkarmolom a sértetlen bőrét mozgás közben. Hátra billentem a fejem és lehunyom a szemeimet.
Elengedi a melleimet és a hátamra simít, majd lehúz magához, hogy megcsókolhassam. A mellkasát simogatva csókolok a puha eper rózsaszín ajkaira. A kezei a fenekemre simítanak és ő kezdi az ütemet diktálni. Bele mosolygok a csókba, ezzel ő is elmosolyodik. Változó tempóban szeretkezünk, néha gyorsan vagy kínzóan lassan. Az izmos karjára teszem a kezem, majd elszakadunk egymástól és levegő után kapkodunk gyors mozgás közben. Hiányzott a szex JeogGukkal...
- Lassan... - nyögi hangosan. - Elmegyek...
Hangosan nyögve élvez belém és a megmarkolja a fenekem. Lemerem fogadni, hogy lila lesz... Bosszú képpen még az elélvezésem előtt a nyakára tapadok és lilára szívom. Beérem Kookit és mellé dőlve bújok hozzá. Hangosan kapkodunk levegő után. Felnézek rá mosolyogva, mire ő is lenéz rám, majd egy száj puszit lop tőlem. Megkeresem a takarót és magunkra húzok JungKook segítségével.
- Mennyire vártam már erre... - a gerincemet simogatja még én a mellkasát cirokázóm, majd a bimbójához hajolok és rá harapok, de csak óvatosan. - Ahh... - sóhajt fel.
- Nem csak te... - kuncogok és a mellkasán pihentetem a fejem. A gyors szívverését hallgatom, ami a szex miatt ver ilyen hevesen. Lehunyom a szemem és lassan merülök álomba.
- Szeretlek... - suttogja a fülembe, de már nincs erőm válaszolni. 

2 megjegyzés: