2015. június 11., csütörtök

2. évad 1. Fejezet: Üdv! Két év után.

MiHi szemszögéből:

Hol is kezdjem...? Az életem mióta elhagytam Szöult teljesen megváltozott. Amikor vissza mentem Szegedre először unatkoztam, suliba jártam és néha néha énekeltem. Nyáron kaptam egy munkát a Balatonra. Énekeltem minden este heti négyszer. Egy idő után teljesen elfelejtettek az emberek. Nem is annyira érdekelt... Amikor indultam volna Balatonra folyamatosan hánytam és rengeteget ettem. Niki elvitt nőgyógyászhoz és kiderült, hogy terhes vagyok... Nagyon megijedtem. De az orvos szerint még nem volt késő elkezdeni terhesség elleni tablettákat szedni. Sikeresen elvetettem a kis babámat... Nem tudom, hogy BamBamé vagy JungKooké volt-e, de már nincs... A baba miatt feketére festettem a hajam. A balatoni munka után fel figyelt rám egy Los Angeles-i menedzser és meg két, hogy nem-e dolgoznék vele. Elvállaltam és fél évre LA-be utaztam. Ami ott volt... Fel vettek velem egy teljes albumot és gyakoroltam az angolt. Elég jól megy. A teljes album angol nyelvű. Szerintem jó lett. Amint piacra dobták újra fel ismertek a emberek. Akármerre mentem fényképekért és autó grammokért rohangáltak utánam. Igaz, csak pár hétig maradhattam az album után, aztán vissza mentem Magyarországra. A következő évben magántanárhoz jártam. A menedzser kiadott a kezéből egy Koreai céghez. A S.M.Entertainment lett az otthonom. Igaz csak gyakornok voltam, sőt, még az se. Megtanultam zenét csinálni és dal szöveget írni. Egész jól belejöttem a Hip-Hop táncba. Csak arra vártam, hogy valamelyik menedzser vissza igazoljon és ledebütáljak egy lány bandánál. A következő nyáron vissza mentem Szöulba. Újra lett frufrum és jó pár kilót fel híztam. Sokkal nagyobbak lettek a melleim. A reptéren hatalmas tömeg fogadott. Fura módon nem tartottam Jeannel a kapcsolatot. Szinte senkivel... Egyedül Sugával beszéltem skypen.
Sajnos nem tudott kijönni, mert próba volt nekik. Igen... Az ő karrierjük is felfele kezdett száguldani akár csak a GOT7nek. A vissza érkezésem után megismerkedtem két lánnyal. Baek Su Bin, avagy Bingo és Kwak Seo Hyeon, vagyis Shyo. Ők lettek a csapattársaim. Engem akartak a banda leaderének, de nem akartam elfogadni. Nem szeretek másoknak parancsolgatni, ezért Bingo lett. Bingo vezető rapper, Shyo meg vezető vokál. És én maradtam a csapat mindent-csináló-szuper középső tagja, pontosabban én lettem a vezető táncos. Általában rappelek, táncolok és énekelek is. A dalok nagy részét én írom és én is csinálom a zenei alapot. Shyo a maknaenk. Sokat aegyozik. Meg kell hagyni Shyo nagyon aranyos tudd lenni. Mi hárman alkotjuk az MWO-t, vagyis a Magic Woman Originalt. Viszont... Most a jelenben vagyunk. Ma lesz egy fontos koncertünk este. Nagyon sok idol banda lesz és nagyon sok rajongó. Még ma el kell mennünk Shyoval a fodrászhoz és az új lakásba is. Tegnap nem sok időnk volt megnézni. Lassan egy hónapja csinálják a lakást és a szobákat. Mivel Bingo már tegnap volt fodrásznál és körmösnél ezért most rajtunk a sor, hogy felkészüljünk az estére. Ja! És még valami. Teljesen ki ment a fejemből! Volt egy sorozat amiben akkor vettem részt amikor a debütálás ment. Ott össze ismerkedtem B1A4 egyik tagjával, Hwoval (JinYounggal). A sorozatban elég sokszor elcsattant egy-egy csók. Amikor a sorozatnak vége lett elhívott randira és eléggé össze jöttünk. Elkezdtünk járni. Nem igazán tud róla még senki csak az ő és az én csapatom.
Az utóbbi egy hónapot pedig együtt töltöttük egy lakásban. Az ő bandájuk is nagyon kedves. Ott van a maknae Yang Jun Seo, avagy JuSeo (Sandeul) és a leaderük Ra Min Jun (Gongchan). Már először jól kijöttünk egymással. Hwo nagyon kedves és figyelmes. Minden szombat reggel csinál nekem enni és még fehér rózsát is kapok tőle. Maga a mennyország. Az ágyban is megállja a helyét nem csak a színpadon... de ez egy másik történet. Szerencse együtt leszünk a koncerten mert ők is fellépnek.
- MiHi... - motyogott mellettem Hwo.
- Mi az? - nézet fél szemmel hátra. - Valami baj van? - támaszkodtam fel.
- Csörög a mobilod... - emelte fel a telefonom. Na, hogy az hogy került oda azt én se tudom...
- Ohh... - elvettem a kezéből. - Csak ébresztő. - mosolyogtam.
- Miért csörög akkor amikor alszunk? - motyogott tovább és a másik oldalára fordult, majd a fejére húzta a takarót.
- Nem érdekes... - pusziltam arcon. - Csak aludj, majd találkozunk a koncerten.
- Oké...
Fel álltam az ágyból és gyorsan felöltöztem. Ki mentem a konyhába és már a többiek fent voltak. Leültem hozzájuk és a fekete hajamba túrtam. A frufrum egész szépen megnőtt. Már az államig ér.
- Valami baj van Unni? - nézett rám Shyo. - Tudod, hogy ma még sok dolgunk van!
- Tudom, tudom... - ásítottam.
- Ezért nem szabad minden esete kufircolni. - nevetett Jun.
- Jól van na! - néztem fel rá. - Ne köss bele a dolgomba Jun! - húztam el a szám. - Egyébként meg te még fel sem öltöztél, Hoobae. - néztem Shyora.
- Ne hívj így azért mert fiatalabb vagyok! Két év nem sok! - akadt ki.
- Lassan három. - mutattam az ujjamon. - Na de tényleg siess! nekem az egész hajamat szőkítik és hidd el a feketét nem könnyű! Sőt! Ha nem lesz jó akkor festeni is kell! Nem akarok fehér hajat!
- Pedig az is jól állna. - nevetett Bingo. - Ajj... El kell mennünk a fellépés helyére Jun.
- Tudom... - sóhajtott az előbb említett. - Mehetünk?
- Csak rád várok. - mosolygott Bingo.
Néha teljesen úgy viselkednek mint akik járnának. Azt mondják, hogy csak barátok. Persze... Én meg unikornis vagyok... Ezek alap dolgok. El kell hinned, mert ha nem hiszed akkor baj van. Tudod ez olyan mint... Mint amikor azt mondják a híradóban, hogy világvége lesz. El kell hinned, mert ha nem hiszed simán megeshet, hogy tényleg világvége van. Vagy az is megeshet, hogy ha felhozod a témát akkor azt vágják a fejedhez, hogy "Ha nem kérdezgetnéd mindig, akkor lehetne is köztünk valami.". Persze... Az én hibám, hogy csak mosolyognak egymásra. Elmentek és mi is elindultunk Shyoval. Az ő haja egész hamar kész lett. Csak kicsit vágtak rajta és egy kicsit világosabb lett. Én meg kemény négy órát ültem a fodrász székben és vártam, hogy kiszívja a hajam a szőkítő. Amint kész volt az egész hajam fehér lett. A kis hugyos jót röhögött rajtam. Vágtak rajta egy kicsit, majd elkezdték festeni. Nagyon szép színű szőke lett. Amint kész voltam rohantunk a körmöshöz. Az én körmöm fekete lett az övé fehér.
- Nagyon jó lett! - emelte fel a kezem. - Nekem mikor lehet tetkóm? - nézett az arcomra.
- Majd ha elmúltál 18! Addig ne is álmodj róla!
El felejtettem említeni. A lázadó koromat éltem és LA-ben csináltattam magamnak egy tetkót. A csuklómon van egy
- És műkörmöm? - csillant fel a szeme. - Arról is lebeszélted a csajt!
- Minek neked még műköröm!? Elismételjem?
- Nem kell... - nézett a földre.
Szeretem a fekete körmét. Vagyis... Jól áll nekem. Igaz most van életemben másodszorra műkörmöm, de egész jó.
Hazáig mentünk. Vagyis az új lakásig. benyitottunk és ami ott fogadott minket. Nagyon modern lett az egész lakás! Mikor először jártunk itt olyan volt mint valami szemét telep. Lehet hullák is voltak itt, mert rettenetes bűz volt. Tipikus dög szag....

De ez valami eszméletlen! Balra van egy kávézó asztal egy kihúzhatós heverővel. Ha tovább megyünk balra akkor megtalálható a hatalmas konyha és étkező. A bejárattal szembe lévő fal teljes üveg. Az egész várost belátni. Tökéletesen rá láthatunk innen a parkra. A legfelső emelet! Imádom! Két emeletünk van. Igaz csak egy szóba van a legfelsőn, de az már két emelet. Jobbra a heverővel szemben van egy nagy plazma tévé és három szoba ajtó. A külső az én szobámba megy. A jobb oldali Bingoé. Az a szobájával szemben van a vécé és a fürdő.
Először a fürdőbe nyitottunk be. Istenem! Ez még jobb! Jobb oldalt zuhany és egy csap, bal oldalt egy nagy kád. Mindig ilyen zuhanyzót akartam! Igaz... Jó lenne ha lenne rajta függöny, de nem baj. Így is nagyon jó! A kád oldala pedig fa lapokkal volt kipakolva. Körbe néztünk és a mellette lévő ajtóhoz mentünk. Egy sima fekete vécé fogadott minket. Semmi érdekes... kimentünk és az én szobámat vettük célba. Oda mentünk és szép lassan nyitottam be. Ahogy megláttam a szobát, majdnem sírni kezdtem örömömben. Ez gyönyörű! Pont olyan amit akartam! Teljesen egyéni és szinte minden az amit én vettem. Nagyon király lett! Nagyon jó munkát végzett az átépítő brigád. Olyan fiatalos és menő lett. Pont olyan mint én! Pont az ajtóval egy oldalon van az ágy az ablak mellett. Gyönyörű virágos ágynemű van az ágyon és pár dísz párna.
 Az ágy két oldalén kis asztalok, amiken zsepi, váza és lámpa van. Az ágy felett pár kalitka és a menő utcai tapétám. Az ágyal szemben van egy barna szekrény, mellette egy babzsák és a szekrény másik oldalán, a sarokban egy tükör. Nagyon menő! Bementem és az ágyra dőltem. Shyo is mellém dőlt.
- Nagyon király a szobád... - motyogta és rám nézett.
- Tudom... - tűrtem el az arcáról a haját. - A tiéd is ilyen lesz. - mosolyogtam.
- Nem félsz az estétől? - ült fel.
- Nem ez lesz az első fellépésem. - nevettem és én is fel ültem.
- De ott lesz a BTS... És a GOT7 is... Mi lesz, ha találkozol velük...? Főleg JungKookal és BamBammal...
- Mi lenne? - álltam fel. - Nem fogok velük beszélni!
- Még mindig mérges vagy rájuk?
- Igen! Shyo! BamBam fel vette az egész szexet! JungKook látta, de nem szólt! Lefeküdt velem! - túrtam bele a hajamba.
- Értem, értem... - sóhajtott. - De Sugával beszélsz. Nem?
- De... Egész sokat... Lassan egy éve vagyok itt, de még nem találkoztam velük, sem a régi barátommal...
- Jean? Lehet eljön a koncertre. - mosolygott.
- Lehet...
Elhagytuk a szobám és Bingoéba mentünk. Benyitottunk és mintha Bingoba nyitottunk volna be. Komoly volt a szoba. Maga az ágy nagyon komoly volt, de ahogy elnézem járt már itt... Nem egyedül... Az ágy fel van túrva. Elképzelem, hogy pár órája ő és Jun itt hemperegtek... Bele borzongok. Az ágy mellett egy kis szekrény, felette egy lámpa. A kis szekrényen egy váza van és pár pohár. Mellette az ajtó és az ajtó és az ágy mellett egy gitár és egy erősítő. Az ágyal szemben van a szekrény és a tükör, akár csak nekem.
- Szerinted csinálták? - pislogott nagy szemeivel.
- Tuti! - fordultam felé. - Keressünk bizonyítékot? - mosolyodtam el.
- Azt várod, hogy át kutassam a kukát, hogy találjak egy használt gumit? - vonta fel a szemöldökét. - Benne vagyok! - csapta össze a két kezét és elmosolyodott.
Azonnal kimentünk a konyhába és átnéztük a kukát. Semmi... Lehet Bingo szed fogamzás gátlót... Én is szedek Hwo miatt, meg a tánc miatt. Sikeresen be tudtam lőni a vörös keresztet hónap végére.
- Meg nézzük a szobám? - kérdezte.
- Persze!
Azonnal fel mentünk. Egy kék ajtót láttunk meg. Érdekes...
Benyitottunk és egy kész kamasz szoba tárult elénk. Nagyon menő lett. A fal fehér és az író asztala felett parafa tábla van. Persze tele van pakolva képekkel és óra rendel. Az ablakon egy fehér piros reluxa van. A lámpa nagyon szép! Virágos lámpa. Az ágya az író asztal lőtt van. Szép türkizkék ágynemű, amin menő dísz párnák vannak. Az író asztal mellett van egy kis heverő.
- Ez nagyon király! - rohant az ágyhoz és a kezébe kapta az egyik dísz párnát. - Mindig ilyen szobát akartam!
- Jó látni, hogy örülsz. - mosolyodtam el és az ajtó peremének dőltem. - Mennünk kellene mert Bingo ki fog akadni.
- Igazad van... - indult kifele a szobából. - Mondjuk csak forgatja a szemét. Annyira vicces, amikor nem tud mit mondani. -  nevetett.
Bezártuk a lakást és elindultunk a fellépés helyére. Már szinte tömeg volt. Bementünk a hátsó ajtón és a szobák folyosóján kezdtünk menni. BigBang, SPEED, Red Velvet, Orange Caramel... GOT7. Üres volt a GOT7
szobája. Tovább mentünk és fél szemmel beláttam a következő szobába. Mind a tizennégyen bent ültek és nevetgéltek. Sóhajtottam és tovább mentünk volna, de Shyo sikeresen fel bukott a cipőjében és orra esett. Hosszan becsuktam a szemem és vissza léptem hozzá. Pont az ajtó előtt kell neki elhasalnia.
- Jól vagy? - guggoltam le hozzá.
- Ja... - ült a fenekére. - Bocsi...
- Nem baj Hoobae. - mosolyogtam.
- Mondtam, hogy ne hívj így! - ütött vállba.
- Itt hagyjalak? - álltam fel. - Még át kell öltözni.
- V-Várj MiHi! - ordított utánam.
Fel állt és utánam loholt. Fene... Pont egymás mellett van a szobánk. Bementünk és arcon vágott minket a meleg. Az istenit,,, Kell neki  haját csinálgatni!
- Épp idejében! - állt fel a székből Bingo. - Nagyon jó a hajad.
- Köszi. - mosolyogtam. - A tiéd is.
Nagy hullámok voltak benne. Már ki volt sminkelve. Shyo azonnal leült a székbe és a nő elkezdte sminkelni. Előbb fel kelne öltözni... Nem baj... Szeretem nézni ahogy szenved.
- Nyitva hagyom, mert te szaunát csináltál itt. - léptem a kanapéhoz és leültem rá.
Még átöltöztünk addig zárva volt. Rövid nadrág, has póló és fekete torna cipő. Fejemre tettem azt a sapkát amit kaptam egy sapkát amin két cica fül van és készen is voltam. Még Shyo szenvedett engem addig ki sminkeltek. Fel álltam és elindultam kifele a szobából. Kint jobb idő van. Elindultam a színpad mögé. Nem kellett volna mert ott volt a GOT7 és a BTS is... Késő lett volna vissza menni a lányokhoz, mert észre vettek. Jackson mutogatni kezdett rám. Még a nevükre is emlékszem... Suga az arcán egy mosollyal elindult felém, de többet nem láttam, mert valaki a szemem elé emelte e kezét. Azonnal fel ismertem ki keze van a szemem előtt. A jellegzetes kakaó illat. Csak egy fiú használ ilyen szappant. Hwo.
- Ki vagyok? - suttogta a fülembe.
- Ne szórakozz. - nevettem és elvettem a kezét a szememről. - Fel tudtál kelni? - fordultam felé.
- Fel keltett Kimaka. - mosolygott. - Mindig sír szegény amikor elmész.
Kimaka Hwo három éves kutyája. Nagyon aranyos fiú kutya. Ő az egyetlen kutya kitől nem félek. Amint meglát elkezdi csóválni a farkát és beszél nekem. Nagyon aranyos! Az elmúlt egy hónapban mindig kiakarta túrni Hwot az ágyból mellőlem. És tényleg sír. Amikor látja, hogy nem vagyok ott síros hangon kezd el vonyítani és nyöszörög. Kimaka miatt nem igazán félek már a kutyáktól.
- Van egy olyan érzésem, hogy ő jobban szeret mint te. - húztam el a szám. - Te mindig alszol amikor mennem kell! A fejedre húzod a takarót és még ki se kísérsz az ajtóhoz. Pedig ő mindig kiszokott és ő add nekem puszi nem pedig fordítva! - mosolyodtam el.
- Meg nyugodhatsz MiHi. - tette a vállamra a kezét JuSeo. - Mindig amikor reggel nem talál akkor könnyes szemekkel jön ki a szobájából és a párnáját ölelgeti. " Annyira hiányzol!". - kezdte utánozni Hwo hangját. - "Csak egy csókot akarok!" - emelte a mellkasához a két kezét és a levegőbe puszilt.
Hangos nevetésben törtem ki, majd JuSeo is nevetni kezdett. Hwo csak mérgesen nézett ránk.
- Jaj! - hagytam abba a nevetést. - Ne legyél már ilyen komoly. - tettem a kezem Hwo vállára.
- Én nem vagyok komoly! - húzta fel az orrát.
Csak megforgattam a szemem és elmosolyodtam. Lassan a többiek is készen lettek és csatlakoztak a beszélgetéshez. Még nem kezdődött el a koncert, de a szobánkban még mindig kánikula van...
- MiHi... - suttogott Shyo. - A fiúk le se veszik rólunk a szemüket...
Szinte mindenki oda kapta a fejét. Én csak sóhajtottam. JuSeo rájuk is rájuk nézett és mint valami idióta integetni kezdett. Fel emeltem a kezem és homlokon vágtam.
- Aú! - nézett rám és a homlokára tette a kezét. - Ez fájt!
- Légy felnőtt és nem fog. - tette a vállára a kezét Jun.
Szép lassan telt az idő. A B1A4 felment a színpadra. Végig táncoltuk a Solo Dayt. Egyszerűen imádom ezt a számot! Az egyik kedvencem. Amint vége lett a számnak le is jöttek. Helyettük a BTS ment fel. Kicsit megkönnyebbültem. Próbáltam nem figyelni a számra amit énekeltek. I Need U... Nagy levegőt vettem amikor vége lett a számnak. Szerencse... Utánuk jött a GOT7. Amikor lejöttek mi mentünk fel. Azonnal beálltunk úgy mint a próbán. AZ egyik saját számunkat adtuk elő. Like a cat. (Az igazi előadó a AOA). Végig énekeltük és táncoltuk a számot. lementünk a színpadról és indultunk volna a szobánkba. Shyo azonnal elkezdett szórakozni. Velünk szemben, háttal ment. Annyira béna volt, hogy neki ment Jiminnek... Istenem! Ezt a szót nagyon sokszor használom...
- B-Bocsánat! - fordult Jimin felé és meghajolt.
- Nem baj. - mosolygott Jimin.
Indultam volna tovább, de Bingo elkapta a karom. Vissza rántott és, majd nem a földön kötöttem ki.
- Túl bunkó vagy MiHi... - engedte el a karom. - Köszönhetnél nekik! A barátaid!
- Látom veled se beszélek eleget... - sóhajtottam.
- MiHi! - csapott hátba.
- Jó! - néztem rá. - Sziasztok... - motyogtam el.
- Öm... - vakarta meg a fejét V. - Hogy vagy? - mosolygott rám.
- Jól... - sóhajtottam. - Bingo vécéznem kell... - néztem a mellettem álló barátnőmre.
- Persze... - rázta meg a fejét. - Ajánlom, hogy tényleg vécéz!
- Oké, oké... - indultam el a fiúk mellett.
Miért várja el Bingo, hogy jó pofizzak velük? Na jó... JungKookon és BamBamon kívül nem kellene a többiekkel is bunkóznom. Megálltam és vissza fordultam. Vissza léptem és meghajoltam.
- Sajnálom... - néztem rájuk.
- Már azt hittem tényleg elmész. - mosolygott Suga. - Be kell, hogy vajam ... Élőben teljesen más a hangod.
- Vicces vagy. - ütöttem vállba. - Bingo át megyek a fiúkhoz. - indultam volna el.
- Dehogy mész! - kapta el a hajam. - Egész nap Hwoval vagy! Beszélgess egy kicsit velük is! - mutatott rájuk.
- De Su Bin... - motyogta Shyo.
- Hagyd... - ráztam meg a fejem. - Nem tehet róla szegény, hogy túl komoly. - kezdtem gúnyosan mosolyogni.
- MiHi! - nézett rám Bingo.
- Látom ti is jól elvagytok. - mosolygott JR.
- Ja... Amennyire el lehet felük lenni... - sóhajtott Bingo.
- Miért? - nézett rá Shyo. - Én vicces vagyok!
Csak kuncogni kezdtem. Shyo egyáltalán nem vicces! Csak béna és jót lehet rajta röhögni amikor valamit elront. A kettő teljesen más.
- A viccesen vitatkoznék... - támaszkodott a vállára JuSeo. - Át mehetünk az öltözőtökbe? - nézett rám.
- Miért?! Én akartam hozzátok menni! - néztem rá.
- Hát... - csatlakozott hozzánk Jun. - Volt már olyan, hogy valaki kezében marad a csap? - vakarta meg a nyakát.
- Ezért nem szeretem amikor egyedül mész a vécébe... - rázta meg a fejét a mögötte sétáló Hwo. - Most az egész szoba úszik.
- Nem tehetek róla, hogy szar és nem lehet megnyitni! - nézett Hwora Jun.
- Még a végén az én csapomat is letöröd! - forgatta a szemét. - Ohh... - nézett JungKookra.
- Nem jöttök át hozzánk? - kérdezte V. - Beszélhetnénk, de ha nem akartok akkor...
- Oké. - mosolyodtam el. - Úgy is szeretnék tőled valamit kérdezni.
- Mit? - döbbent le TaeHyung.
- Majd megtudod! - néztem Hwora. - Kérlek...
- Jó... - nézett rám és a megölöm fej helyet mosolyogni kezdett.
Kicsit szűkösen, de bementünk a BTS szobájába. Helyet foglaltunk. Egész jól befértünk húszan hozzájuk. Elkezdtünk beszélgetni. JuSeo azonnal J-Hopeot kezdte kérdezgetni. Nagyon szeretne jó rapper lenni.
- Na akkor mit is akartál kérdezni? - nézett rám V.
- Együtt vagy még Jeannel? - kérdeztem.
- Igen. - bólintott.
- Jól van? Vagyis... Érted...
- Hát... Amikor elmentél egy darabig magén tanuló volt. - válaszolt JR. - De már jobban van.
- Örülök... - mosolyodtam el.
- Jean volt a barátnőd. Igaz Unni? - pislogott Shyo. Csak bólintottam. - És a másik Niki.
- Mi van Nikivel? - kérdezte Jimin.
- Velem jár. - mosolygott Jun.
Jimin és Jackson azonnal rá kapták a fejüket. Mekkora hazug!
- Csak vicceltem. - nevetett Jun. - Kár, hogy nem láttátok az arcotokat!
- Hülye vagy! - nézett rá Bingo, majd keresztbe tette a kezét és neki kezdett duzzogni. - Amikor találkoztál vele akkor is a seggét nyaltad! Érdekes, hogy ennyire beindulsz két cicitől és egy szőke hajtól!
- Ne kezdjétek a férj és feleség vitákat! - néztem rájuk. - Nagyon röhejes!
- Épp te mondod?! - kapta rám a fejét.
- Mire célzol? - vontam fel a szemöldököm.
- Ha Hwo rá nézz egy másik lányra te hiszti roham törsz ki! Olyan vagy mint egy tizennégy éves kis csaj! De ez fordítva is igaz! Hwo azonnal képes lenne megölni bárkit akire rá nézel! Na ez a röhejes. Hogy lehettek ti ennyire féltékenyek?!
- Nem mondok erre semmit... - kezdtem a telefonomat nyomkodni.
- Tudod mit? Azt csinálsz amit akarsz... - dünnyögte Bingo.
- És... Hogy vagytok? - terelte a témát Shyo.
- MiHi... - motyogta JungKook. - Még mindig mérges vagy?
- Én? - néztem rá. - Dehogy! - nevettem. - BamBamra se vagyok. Én nem szoktam mérges lenni... Egyszerűen utállak titeket... - komolyodott el az arcom.
- Na jó... Ez tényleg durva volt MiHi! - nézett rám JuSeo. - Értem én, hogy mi történt, de akkor se kellene ennyire durvának lenned! Biztos jó párszor bocsánatot kértek!
- Ebbe ne szólj bele. - emelte fel a fejét Hwo. - Ha MiHinek ez jó akkor jó.
- Köszönöm. - kezdtem tovább nyomkodni a telefonom.
- És kit nem utálsz? - kérdezte Jackson.
- JungKookon és BamBamon kívül mindenkit. - néztem rá.
Miért utálom JungKookot és BamBamot? Egyszerű! Két éve BamBam lefeküdt felem és az egészet fel vette, majd szépen elküldte JungKooknak. JungKook végig nézte és elfelejtett nekem róla szólni, hogy kapott egy ilyen videót. Aztán ő is lefeküdt velem. A baba miatt semmilyen érzés nincs bennem... Azt se tudtom, hogy fiú vagy lány volt. Vajon fekete vagy barna haja lett volna? Barna szemű vagy kék lett volna?
- MiHi te sírsz? - döbbent le Jin.
- N-Nem. - töröltem meg a szemem. - Csak valami a szemembe ment..
- MiHi... - fogta meg a kezem Hwo.
- Semmi bajom. - mosolyodtam el.
Nem hiányozhat olyan valaki aki meg sem született. Mindössze három hetes volt amikor... Meghalt. Megvoltak akkor már az ujjai? A képen nem sok mindent láttam...
- El megyek a vécébe... - álltam fel.
Azonnal a vécébe rohantam. Amint bezártam az ajtót elő tőrt belőlem a sírás. A könnyeim patakokban kezdtek folyni. Miért vetettem el?! Az ajtónak dőltem és a hajamba túrtam. Össze szedetem magam és vissza mentem.
- Nem is mondtad, hogy jártok. - nézett rám Suga.
- Hát... - simítottam a nyakamra. - Akartam, csak sose volt jó az időzítés.
JungKookra néztem. Csak ült és a kezét nézte. Nem kellene ennyire mérgesnek lennem rá... Lassan telt az idő és egészen jól bele lendültek a beszélgetésbe a többiek is. Suga velem beszélt csak. A többiek mindenkivel. Szóltak és B1A4 elmentek a dedikálásra. Utánuk ment a BTS. Hwo maradt, mert nem szeretett volna haza menni ezért gondolta meg vár. A BTS után a GOT7 ment fel.
- Örülök, hogy jól vagy. - mosolygott Monster. - Az Amerikai albumod egy kicsit...
- Durva volt? - döntöttem oldalra a fejem. - Mondjuk sok szám kicsit kemény lett... A Bad Girl. (Eredeti előadó Avril Lavinge) Kicsit rockosak lettek.
- A Bad Girl a kedvenc számom! - mosolygott V.
- Még mindig nem igazán tud angolul? - kérdeztem.
- Még mindig nem... - rázta meg a fejét Jin. - Ahhoz nem készült videó klip?
- Szerencse nem. - nevettem. - Bele se merek gondolni milyen lett volna.
- Én tudom... - suttogott a fülembe Hwo.
Csak kuncogtam rajta, majd mi jöttünk. Kimentünk és leültünk egymás mellé. Azonnal elkezdtünk fényképezkedni jó sok képet csináltunk, majd jöttek a rajongók. Általában fiú rajongók vannak többen, de most sok a lány. Nem mintha annyit számítana, mert a rajongók azok rajongók. Alá írtunk egy csomó képet, telefon tokot, pólót, bögrét, albumot és sok képet is csináltunk a rajongókkal. Teljesen elfáradtam. Nem vágyom másra csak arra, hogy haza menjek és aludjak. Vissza mentünk a szobába és átöltöztünk. Indultunk volna haza amikor észre vettük, hogy a BTS ott vár.
- Hát ti? - kérdezte Hwo.
- Csak beszélni akartunk. - mosolygott Suga, - Eljöhetnétek velünk strandra.
- Menjünk! - kezdett ugrálni Shyo. - Kérlek!
- Rendben. - mosolyogtam. - Jöhetnek Hwoék is?
- Persze! - nevetett V.
- Akkor, majd még beszélünk. - intett Jimin. - Sziasztok!
Elköszöntünk és haza indultunk. Első dolgom volt, hogy megfürödjek. Persze Hwo önként jelentkezett arra, hogy segítsen.

JungKook szemszögéből:

Két éve, hogy MiHi elment... Én tartottam magam az ígéretemhez. Nagyon sok pénzt össze tudtam gyűjtögetni. Gondoltam, hogy én is Magyarországra megyek, de soha nem tudtam elmenni. Semmi időm nem volt. Angolul nem igazán tudok, a magyart meg sem akarom próbálni. Minden nap néztem MiHit, hogy mit csinál. Egy időre eltűnt, majd Amerikai albummal tért vissza. Fekete lett a haja, de még így is nagyon tetszett nekem. Az új számai kicsit... Durvák lettek, de ha megnéztem az összes szövegét rá jöttem, hogy nekem és BamBamnak szólnak. Sikeresen befejeztem az iskolát. Elkel ismernem ott is nagyon fel fordultak a dolgok. Jean kilépett a suliból és magántanuló lett. Egy ideig nem igazán beszélt Vvel. JR. mérges volt TaeHyungra. Nem is kicsit. Nem ütötte meg, de nem beszéltek ők se. Jimin és Jackson megbeszélte a dolgokat és megegyeztek, hogy soha többet nem fognak beszélni Nikivel. Fura... Pedig Jimin még mindig halálosan szerelmes belé. Eltelt egy év... Magányos voltam. Hiányzott MiHi. Vágytam rá... Vágytam a közösülésre, de valahogy nem tudtam más lánnyal össze feküdni. MiHi volt az első lány és az elmúlt két évben az utolsó is. Suga lett az egyik legjobb barátom. Mi csak szerencsétleneknek hívtuk magunkat.
YoonGi elmesélte, hogy már a fotózáskor bele volt esve MiHibe. Nem is akart rá nyomulni, csak az nap este el volt kalandozva. Előtte az egész napot MiHivel töltötte. Nem voltam mérges rá, csak egy kicsit... csalódtam benne akkor. Tudta, hogy még mindig szeretem MiHit. Rá jöttem, hogy csak egy ember szeretheti úgy mint én. Suga. BamBam teljesen össze omlott. Nem mert a szemembe nézni és hozzám szólni se tudott. Egy darabig nem is igazán dolgozott a GOT7. BamBam ki akart szállni a bandából. Aztán egyik nap elmondtam, hogy nem vagyok mérges rá. Azért tette, hogy védje a naplója titkát. Megértem... MiHi vissza tért Koreába. Nem tudtuk, hogy miért, de pár héten belül kiderült. Ledebütált egy lánybandánál, mint rapper, táncos és énekes. Hát valami fantasztikusan táncol és eszméletlen jól megtanult rappelni, a hangja pedig sokkal jobb lett! A debütálással egy időben egy sorozatban vett részt. Néztük, mert meg kell hagyni, hogy nagyon jó sorozat volt. Egészen addig ameddig be nem száll a sorozatba Wang Hyun Woo... A srác kikészít! Egyszerűen nem bírom! Több oka is van. Az első. Eszméletlen sexy! Nem tudom miért, de még én magam is ki pirultam azokon a jeleneteken amikor levette a pólóját, vagy csak elmosolyodott. A második. Folyamatosan MiHit csókolgatta a sorozatban. Jó... Igaz, hogy szerelmi történet volt, de be fért volna egy részbe, csak egy csók! Kettő azért túlzás! Ne is beszéljünk azokról a jelenetekről amikor elkellet játszaniuk a szexet! Annyira... Arg! Viszont... MiHi teljesen úgy csinálta mint akkor este... Ma lesz a fellépésünk amin ők is ott lesznek.
- Az istenit JungKook! - ordított Suga. - A nyálad a vállamra folyik! - emelte fel a fejem.
- Bocs... - ásítottam és megtöröltem a szám. - Mennyi az idő?
- Még nincs annyi, hogy mi jöjjünk... - sóhajtott Jin. - Unatkozok! - dőlt hátra a kanapén.
- Én is... - ásítottam. - V. - vettem ki a kezéből a telefonját. - Mit csinálsz?
- Játszanék! - nyúlt érte, de elhúztam a kezem. - Add már vissza, kölyök! Sokkal idősebb vagyok!
- Már nem vagyok kölyök! - néztem rá mérgesen és a hátam mögé tettem a telefont. - Elmúltam 19!
- Akkor is! ne szórakozz. - állt fel.
Suga azonnal fel állt Jinnel együtt. TaeHyung az ölembe ült és megfogta az ingem nyakát. Mosolyogni kezdett én meg csak röhögtem.
- Add vissza. - mosolygott tovább.
- Ha vissza vonod a gyerek szót! - nevettem.
Egy ideje ezt csinálja. Mindig és mindenért. Először eléggé érdekes volt. Az első alkalommal kipirultam és az ott lent elkezdett felfelé állni. TaeHyung azt hitte, hogy meleg lettem a trauma miatt, de nem. Egyszerűen abban az idő szakban csak MiHire tudtam gondolni. MiHi volt az első fa amit megláttam az utcán. MiHi volt a toll amit a kezembe vettem. MiHi volt a férfi pizza futár... Hát igen... Ez egy nagyon érdekes történet... Szegény srác biztos nem fog egy ideig pizzát szállítani. A lényeg, hogy amikor meghozta a pizzát én nyitottam ajtót. Eddig semmi érdekes, de aztán... Oh-Hó! Amikor a srác rám nézett én elvesztettem a fejem. A nyakába ugrottam és puszilgatni kezdtem. A szegény fiú sírva rohant el. De az összes pizzát ott hagyta nekünk. Jimin, J-Hope és V szerint szép volt. A többiek a fejüket rázták. Nem tehetek róla, hogy még mindig szeretem!
- Szép jó délutánt! - vágta ki az ajtót Jackson.
- Nektek is. - nevetett Jimin.
- Ti már megint buzultok? - mosolygott gúnyosan BamBam.
- Vicces vagy. - néztem rá.
V kihasználva az alkalmat vissza szerezte a telefonját. Fel állt és rám nézett.
- Kölyök... - mosolygott gúnyosan V.
Egy darabig vitatkoztunk, majd leültünk mind a tizennégyen beszélgetni. Jó darabig beszélgettünk ameddig puffanást nem hallottunk az ajtó elől. Szerencse nyitva volt ezért ki láttunk. Mind arra fordultunk és figyeltük az eseményeket. Egy lány esett el. Tudom is ki! Shyo! MiHi bandájából.
 Jól vagy? - lépett oda hozzá egy szőke hajú lány.
- Ja...  Bocsi... - motyogta.
- Nem baj Hoobae. - na ne! Ez MiHi!? Szőke lett a haja! El sem hiszem! Nagyon jól áll neki.
- Mondtam, hogy ne hívj így! - ütötte vállba a fiatalabb lány.
- Itt hagyjalak? - állt fel és ment tovább MiHi. - Még át kell öltözni.
- V-Várj MiHi! - ordított utána Shyo. Fel állt és megpróbálta utolérni.
- MiHinek szőke a haja? - nézett ránk Mark. - Nem is tudtam...
- Megnyugodhatsz. Mi sem. - húzta el a száját Suga.
- Hány éves is Shyo? - kérdezte YuGyeom.
- 17? - néztem rá. - Azt hiszem annyi.
- Igen annyi. - bólintott Suga. - Nem megyünk lassan ki?
- De! - pattant fel Jimin. - A Big Bang kezdi! Táncolni akarok. - mosolygott és elindult az ajtó felé.
Mindannyian fel álltunk és utána mentünk. Benéztem a mellettünk lévő ajtón. Mellettünk vannak MiHiék? Ez a nap már nem is lehet jobb. MiHi a kanapén ült és a telefonját nyomkodta. Nem sokáig tudtam nézni mert V lökdösni kezdett előre. Kiértünk és megálltunk a színpad mögött. Csak a folyosót néztem, hogy mikor jön ki a MWO. MiHi bandájának a rövidítése. Vissza néztem a fiúkra és beszálltam a beszélgetésebe. Beszélgettünk, majd Jackson mutogatni kezdett a hátam mögé.
- Ott van MiHi. - suttogta.
Mindannyian rá néztünk. Suga elmosolyodott és elindult felé, de meg állt. MiHire néztem. Az a majom Hyun Woo! MiHi szeme elé tette a kezét. Mióta vannak ilyen jóba?! Beszélgettek, majd megjelent Hwo csapat társa. Azt hiszem JuSeo.
- Arcon akarom köpni... - jelentettem ki.
- Istenem... - kuncogott Jimin. - Csak barátok, mint te és Jean.
- Már nem azért! - fordultam Jimin felé. - Én nem szoktam simogatni Jeant!
- Remélem is! - szólalt meg JR. és V.
Vissza néztem rájuk. Lassan a többiek is oda mentek hozzájuk. beszélgettek, majd ránk néztek. Nem kellene ennyire néznünk őket. JuSeo elkezdett integetni. Na jó ez a srác se normális az már százas. MiHi homlokon vágta. Megkel hagyni, hogy szörnyen vicces volt. A B1A4 fel ment a színpadra. Igaz... Ők is nagyon jók. Fülbemászó a zenéjük. Folyton MiHit néztem. Énekelte és táncolta az egész számot. Nagyon jóba lehetnek a fiúkkal. HyungWoo hangja nagyon jó! Pont úgy mint Junnak és JuSeonak. Amint lejöttek a színpadról vissza mentem a lányokhoz. Utánuk mi jöttünk. Azonnal fel mentünk. Elénekeltük az új dalunkat és le is jöttünk.
Imádom az új album számait. Szerintem az eddigi legjobbak. Lehet, hogy egy kicsit egoistán hangzik, de tényleg jók. A I Need U a kedvencem. Az én ötletem volt. Igazság szerint MiHinek szántam. Vagyis.. Nekem szükségem van MiHire. Vége lett a számnak és lementünk. Utánunk egyből rohant fel a GOT7.
- Mennyien vannak! - nevetett J-Hope.
- Mégis mit vársz? - lökte vállba a barátját Jimin.
- A GOT7 után ők jönnek? - kérdeztem és MiHiékre néztem.
- Igen. - bólintott Suga. - Remélem jók lesznek. MiHi nagyon jó rapper.
- Csak gyorsan pörög a nyelve. - nevetett V.
- Viszont elég sokáig próbálja. - húzta el a száját. - Én se tudok olyan gyorsan mint ő...
- Én igen! - nevetett J-Hope.
Mire észbe kaptunk lejöttek a színpadról a fiúk és MiHiék mentek fel.
- Erre kíváncsi vagyok! - ment a lépcsőhöz BamBam.
Mi is oda mentünk. Shyo a legkisebb. Ahogy látom most is magas sarkú van rajta. Olyan mint Jimin! Mindig nagyobb a cipője talpa, hogy ne tűnjön kicsinek! Fura, hogy Bingon és Shyon macska fül van, de MiHin sapka... Ja! Ott van azokon is a macska fül! De aranyos!
- Nagyon jók... - bambult el V.
Még a vége előtt elkezdtünk beszélgetni, majd le jöttek. Shyo pont neki ment Jiminnek.
- B-Bocsánat! - fordult Jimin felé a lány csapat Maknaeja és motyogott.
- Nem baj. - mosolygott Jimin.
MiHi el indult mellettünk, de a Leader vissza rántotta a karjánál fogva.
- Túl bunkó vagy MiHi... - engedte el a karját. - Köszönhetnél nekik! A barátaid!
- Látom veled se beszélek eleget... - sóhajtott.
- MiHi! - csapta hátba.
- Jó! - nézett MiHi Bingora. - Sziasztok... - motyogta el.
- Öm... - vakarta meg a fejét V. - Hogy vagy? - mosolygott rá.
- Jól... - sóhajtott. - Bingo vécéznem kell... - nézett Binora MiHi.
- Persze... - rázta meg a fejét. - Ajánlom, hogy tényleg vécéz!
- Oké, oké... - indult el mellettünk.
Elment mellettünk, de aztán vissza is jött.
- Sajnálom... - nézett ránk.
- Már azt hittem tényleg elmész. - mosolygott Suga. - Be kell, hogy vajam ... Élőben teljesen más a hangod.
- Vicces vagy. - ütötte vállba YoonGit. - Bingo át megyek a fiúkhoz. - indult el megint.
- Dehogy mész! - a hosszú szőke haja után nyúlt és könnyen el is kapta. - Egész nap Hwoval vagy! Beszélgess egy kicsit velük is! - mutatott ránk.
- De Su Bin... - motyogta Shyo.
- Hagyd... - szólalt meg MiHi. - Nem tehet róla szegény, hogy túl komoly. - kezdett gúnyosan mosolyogni.
- MiHi! - nézett rá Bingo.
- Látom ti is jól elvagytok. - mosolygott JR.
- Ja... Amennyire el lehet felük lenni... - sóhajtott Bingo.
- Miért? - nézett rá Shyo. - Én vicces vagyok!
MiHi a szájához emelte a kezét és kuncogni kezdett. Nagyon aranyos ilyenkor is!
- A viccesen vitatkoznék... - tette a könyökét Shyo vállára JuSeo. - Át mehetünk az öltözőtökbe? - nézett MiHire.
- Miért?! Én akartam hozzátok menni! - húzta el a száját.
- Hát... - csatlakozott hozzánk a B1A4 leadere. - Volt már olyan, hogy valaki kezében marad a csap? - vakarta meg a nyakát.
- Ezért nem szeretem amikor egyedül mész a vécébe... - rázta meg a fejét a mögötte sétáló Hwo. - Most az egész szoba úszik.
- Nem tehetek róla, hogy szar és nem lehet megnyitni! - nézett Hwora Jun.
- Még a végén az én csapomat is letöröd! - forgatta a szemét. - Ohh... - nézett rám.
Úgy nézett rám mintha megöltem volna egy embert. A szeme éppen, hogy nyitva volt. Mérges rám? Miért? Még nem is találkoztam vele soha!
- Nem jöttök át hozzánk? - kérdezte V. - Beszélhetnénk, de ha nem akartok akkor...
- Oké. - mosolygott MiHi. - Úgy is szeretnék tőled valamit kérdezni.
- Mit? - döbbent le TaeHyung.
- Majd megtudod! - Hwora nézett. - Kérlek...
- Jó... - MiHire nézett és elmosolyodott.
Elindultunk az öltözőnkbe. Helyet foglaltam Suga mellett. MiHi pedig Hwo mellett.
- Na akkor mit is akartál kérdezni? - nézett V MiHire
- Együtt vagy még Jeannel? - tette fel a kérdést.
- Igen. - bólintott V egy elégedett mosollyal az arcán.
- Jól van? Vagyis... Érted...
- Hát... Amikor elmentél egy darabig magén tanuló volt. - válaszolt JR. - De már jobban van.
- Örülök... - mosolyodtam el.
- Jean volt a barátnőd. Igaz Unni? - pislogott Shyo. Csak bólintott válasz képen. - És a másik Niki.
- Mi van Nikivel? - kérdezte Jimin.
- Velem jár. - mosolygott Jun.
Jimin és Jackson reakciója. Nagyon vicces! Innen látom, hogy blöfföl a srác!
- Csak vicceltem. - nevetett Jun. - Kár, hogy nem láttátok az arcotokat!
- Hülye vagy! - nézett rá Bingo, majd keresztbe tette a kezét és neki kezdett duzzogni. - Amikor találkoztál vele akkor is a seggét nyaltad! Érdekes, hogy ennyire beindulsz két cicitől és egy szőke hajtól!
- Ne kezdjétek a férj és feleség vitákat! - nézet a vitatkozó szerelmes párra MiHi. Már ha lehet őket szerelmes párnak hívni. - Nagyon röhejes!
- Épp te mondod?! - vonta össze a szemöldökét Bingo.
- Mire célzol? - kérdezte MiHi.
- Ha Hwo rá nézz egy másik lányra te hiszti roham törsz ki! Olyan vagy mint egy tizennégy éves kis csaj! De ez fordítva is igaz! Hwo azonnal képes lenne megölni bárkit akire rá nézel! Na ez a röhejes. Hogy lehettek ti ennyire féltékenyek?!
- Nem mondok erre semmit... - kezdte a telefonját nyomkodni.
Most akkor járnak? Tuti nem!
- Tudod mit? Azt csinálsz amit akarsz... - dünnyögte Bingo.
- És... Hogy vagytok? - terelte a témát Shyo.
- MiHi... - motyogtam. - Még mindig mérges vagy?
- Én? - nézett rám.  - Dehogy! - nevetett. - BamBamra se vagyok. Én nem szoktam mérges lenni... Egyszerűen utállak titeket... - komolyodott el az arca.
Na ez tényleg szíven vágott. A számra haraptam és az ölembe néztem. Sírni akarok...
- Na jó... Ez tényleg durva volt MiHi! - nézett rá JuSeo. - Értem én, hogy mi történt, de akkor se kellene ennyire durvának lenned! Biztos jó párszor bocsánatot kértek!
- Ebbe ne szólj bele. - emelte fel a fejét Hwo. - Ha MiHinek ez jó akkor jó.
- Köszönöm. - folytatta a telefonja nyomkodását.
- És kit nem utálsz? - kérdezte Jackson.
- JungKookon és BamBamon kívül mindenkit. - nézett fel MiHi
MiHi elkezdett a semmibe bámulni, majd bekönnyezett a szeme.
- MiHi te sírsz? - döbbent le Jin. Nem csak én vettem észre.
- N-Nem. - törölte meg a szemét. - Csak valami a szemembe ment..
- MiHi... - fogta meg a kezét Hwo.
- Semmi bajom. - mosolygott MiHi.
Megint szomorú lett. Ismét láttam, hogy sírni akar...
- El megyek a vécébe... - állt fel.
Kiment a szobából és amikor bezárta az ajtót Hwo rám nézett.
- Felejtsd el... - úgy nézett rám mint az előbb. Utál engem... - Felejtsd el, hogy megint rá nyomulsz. És te is... - nézett BamBamra. - Nem kérem, hogy megint videót készíts róla, majd elküld JeongGuknak. MiHi a barátnőm és nem akarok, hogy megint bele mássz az életébe.
- MiHi JungKook és BamBam barátja is! - szólalt fel Jimin.
- Mert az barát aki ilyet csinál. - csóválta meg a fejét. - Suga...
- Hwo! - szólt Shyo. - Tudtad, hogy japánban pár hónappal később kezdődik a suli? - mosolygott a fiúra. Látom ő szokta fent tartani a nyugalmat.
- Nem.. Ezt eddig nem is tudtam. - nézett a lányra.
- És, hogy japánban nem szokás haragudni a barátom barátjára?
- Japán vagy? - kérdezte BamBam.
- Csak félig. - mosolygott Shyo. - Anya japán, apa koreai. De mindig is itt éltem. - istenem! Nagyon aranyos lány!
- Hwo... - nézett Jun MiHi pasijára. - Kérlek...
- Jó... Oké... - sóhajtott.
- Köszönöm.
Lassan vissza jött MiHi is.
- Nem is mondtad, hogy jártok. - nézett rá Suga.
- Hát... - simított a nyakára. - Akartam, csak sose volt jó az időzítés.
Suga mondta, hogy néha beszél MiHivel. YoonGi nagyon szereti MiHit. Az este óta... Suga sokat sírt. Minden nap zokogott. Hallottam amikor vécére mentem. Azt hiszi a falak zajállók. Nem... Még akkor is sírt amikor csak evett. Mindig azt mondta, hogy anti-fanok. Tudtam, hogy nem...
Az aláírás után már csak arra vártunk, hogy haza menjünk. Vissza öltöztünk.
- Szombatra nagyon meleget mond! - dőlt ki a földön YuGyeom.
- Miért nem megyünk el strandra? - kérdezte J-Hope. - Már nagyon rég voltunk! Szívesen elmennék!
- Elhívhatnánk a lányokat... - néztem végig a fiúkon.
- Hwo megöl, ha csak rá nézel MiHire... - rázta meg a fejét Nam. - MiHi mindent elmondott nekik...
- Ha ti nem akkor, majd én és Kooki hívjuk el! - karolt a karomba Suga.
Kimentünk a bejárathoz. Láttuk, hogy Jun és JuSeo elmennek. Szóval Hwo itt maradt. Gondolom megy át MiHiékhez. Megláttuk pár perc múlva, hogy jönnek.
- Hát ti? - kérdezte Hwo.
- Csak beszélni akartunk. - mosolygott Suga, - Eljöhetnétek velünk strandra.
- Menjünk! - kezdett ugrálni Shyo. - Kérlek!
- Rendben. - mosolygott MiHi.- Jöhetnek Hwoék is?
- Persze! - nevetett V.
- Akkor, majd még beszélünk. - intett Jimin. - Sziasztok!
Ezzel el is mentünk. A GOT7 levált mi meg haza mentünk. Levetettem magam kanapéra és elkezdtem nézegetni a közösségi oldalakat. A rajongók dolgoznak. Már egész Dél-Korea tudja, hogy MiHi és Hwo járnak... Pedig csak most mentek együtt haza... Lehet le kellene mondanom életem szerelméről?

3 megjegyzés:

  1. Azta!!! Nagyon jó!!! Szegény Jungkook és Bambam rem. azért kibékülnek!!! :D Nagyon várom már a folytatást hamar hozd! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett! :D Már lassan készen van az új rész, még pár mondat kell és kész. :)

      Törlés
    2. Nagyon várom már! :D

      Törlés